Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Çevre Haftası Hayrabolu'da da etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamaların sabah bölümünde hafta nedeniyle düzenlenen çevre yürüyüşü gerçekleştirildi. Anıt parktan Belediye önüne kadar yapılan

Hayrabolu 5.06.2014 12:37:00 0
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

GÜZEL BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, çevreye verdikleri önemin bir göstergesi olarak artık geleneksel olarak düzenledikleri hafta nedeniyle, öğrencilere, vatandaşlara çevre bilincinin aşılanması amacıyla etkinliklerin sürdürüldüğünü belirterek;  “Güzel bir dünyada yaşıyoruz. Bu dünyayı, çevremizi yaşadığımız mekanları kirletmeyelim. Elimizdeki bir çöpü gelişigüzel sokağımıza atmayalım. Medeni bir insan olarak çevremize sahip çıkarak, çıkmayanları tatlı dile uyaralım. Amacımız daha yeşil bir dünyada çocuklarımıza, torunlarımıza güzel bir vatan bırakalım” dedi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri verdi. Kompozisyon dalında Hüseyin Korkmaz Lisesi öğrencisi Didar Cılız birinci, Hüseyin Korkmaz Anadolu Lisesi öğrencisi Elif İpek Bilek ikinci ve Hüseyin Korkmaz Lisesi öğrencisi Işıl Işık üçüncü olurken, şiir dalında da Büyükkarakarlı İlkokulu öğrencisi Sabiha Aydın birinci, Hisar Ortaokulu öğrencisi Selin Özgü ikinci ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zehra Abacı üçüncü oldu. Resim dalında da Melek Üner İlkokulu öğrencisi Emre Özdemir birinci, aynı okuldan Selenay Ulufer ikinci ve Şalgamlı İlkokulu öğrencisi Yağmur İşcan üçüncü oldu.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10