Kursiyerler kahvaltıda bir araya geldi

Şeker Sanat Atölyesi tarafından Tekirdağ'da açılan Hat ve Tezhip Sanatı Kursuna katılan kursiyerler kahvaltıda bir araya geldi.

Tekirdağ 6.06.2014 13:29:00 0
Kursiyerler kahvaltıda bir araya geldi

KAHVALTI DÜZENLENDİ

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yerlikaya, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal’ın eşi Nilüfer Halal, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un eşi Seda Yurdakul, Şeker Sanat Atölyesi sahibi ve Tezhip Sanat Ustası Sabriye Şeker, Hattat Tolga Ayvazlar, Ülev Şahin, Malkara ADD Başkanı Lerzan Baykal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi Başkan Yardımcısı Nezihe Evren ve Yönetim Kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkan Yardımcısı Hülya Ertan ve sanatçı bayanlara ev sahipliği yapan Gülşan Yaman ile Şükriye Yaman Şık yaptıkları açıklamada sanat ve sanatçıya değer veren bir kuruluş olarak Tekirdağ’da açılan ve kendilerinin de katıldığı Hat, Tezhip Kursu Kursiyerlerine sabah kahvaltısı düzenlediklerini belirtti.

SANATI ÖNEMSİYORUZ

Yaman Peynircilik olarak her zaman bu tür faaliyetlerin içerisinde olduklarını dile getiren Yaman ve Şık, “Sanat ve sanatçıya ülkemizde verilen değer her geçen gün düşmektedir” dedi. Şeker Sanat Evi Sahibi Sabriye Şeker de yaptığı açıklamasında, "Bizler bu konuda sponsorluk yapan Şükriye ve Gülşen Yaman kardeşlere çok teşekkür ediyoruz. Onlar sayesinde bu kursu ve sergiyi açtık. Tekirdağ ve bütün sanatseverlerle bizleri buluşturdular. Tekirdağ’da açılan ilk Tezhip Minyatür Sergisi olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler aynı zamanda faydalı şeyler yapmak, ve sosyal projelerin içinde olmak için de sanatı önemsiyoruz” dedi.

İHA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10