Vali Şahin'den şiirli başlangıç

İçişleri Bakanlığı'nın Valiler Kararnamesi ile Edirne Valiliği görevine atanan Dursun Ali Şahin Edirne'de davul, zurna ile karşılandı.

Bölgede Gündem 7.06.2014 14:44:00 0
Vali Şahin

BİZİM MASAMIZ ÇÖZÜM MASASI OLACAK

Törende konuşan Şahin, Sultanlar Şehri ve Şehirlerin Sultanı Edirne’ye vali olarak atanmanın huzuru içinde olduğunu ifade ederek “Kutsanacak bir ay içerisinde göreve başlamak ne kadar güzel bir olay. Böyle günler az bulunur diyorum. Ben buraya Edirnelileri kucaklamak için geldim diyorum, onları sevmek için geldim diyorum. Onların işlerini kolaylaştırmak için geldim diyorum. Kapımın her zaman herkese açık olduğunu belirtiyorum. Demin edebiyat dediler, Fuzuli yaşlılık yıllarında kapısını açan kimse olmayınca şöyle diyor, 'Ne yanar kimse bana ateşi dilden özge, ne açar kapım bazı sabahdan gayrı.' Bizim kapımız sadece sabah rüzgarlarıyla açılmayacak. Herkese açılan bir kapı olacak. Burada zamanımızı en iyi şekilde israf etmeden gerektiğinde dakikanın peşinde koşarak, değerlendirmek üzere gelmiş olduğumu ifade ediyorum. Burada bizim masamız çözüm masası olacak” dedi.

FINDIK DAĞITILDI

Ayrıca Giresun’dan gelen Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri de konuşma yaptı.  Konuşmaların ardından önceki dönemde Giresun Valiliği görevi yapan Vali Şahin’in Edirne’ye atanması dolayısıyla fındık dağıtıldı.

Haber / Sevay KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10