En çok atık pil toplayan okullar ödüllendirildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy'de okullar arası düzenlenen atık pil toplama kampanyasında derece yapan okulların idarecilerini makamında ağırladı.

Çerkezköy 11.06.2014 11:54:00 0
En çok atık pil toplayan okullar ödüllendirildi

AKAY’I ZİYARET ETTİLER

Taşınır Pil Üreticileri ve İthalatçıları (TAP) Derneği ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy İlçe merkezindeki okullar arasında 1 Ekim-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenen atık pil toplama kampanyasında dereceye giren okulların idarecileri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ödüllendirdi. Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen programa Gülerçin Koleji, Pakize Narin Anadolu Lisesi, Çerkezköy Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul yönetimi ve öğrencileri katıldı.

 

 

“ÇEVREYE DUYARLILIK ARTIYOR”

Öğrencileri tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ağır metaller ve kimyasal maddeleri içeren pillerin toprağa ve çöpe gelişi güzel atılması sonucunda çevreye ve insan sağlığına büyük zarar verdiğini kaydetti. Atık pillerin toplanması ile çevreye duyarlılığın artığını kaydeden Akay “Okullarımızdan Gülerçin Koleji 95 kilogram, Pakize Narin Anadolu Lisesi 85,5 kilogram, Çerkezköy Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu 35 kilogram ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ise 11 kilogram pil topladı” dedi.

 

 

HEDİYELER VERDİ

Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Tekirdağ İl üçüncüsü olan Gülerçin Koleji, il dördüncüsü olan Pakize Narin Anadolu Lisesi, ilçe üçüncüsü olan Çerkezköy Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu’na ve ilçe dördüncüsü olan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine kupa, satranç tahtası, satranç takımı ve çeşitli hediyeler verdi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10