CHP'den yeni başkana hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, CHP'den meclis üyesi seçilen Rağbet Erol'un yerine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığına getirilen Seld

Çerkezköy 13.06.2014 15:29:00 0
CHP

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Önceki akşam saat 18.30’da partililer ile birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, başkanlığa seçilen Selda Karacalar’a başarılar diledi. Özkan “Genç, dinamik bir kardeşimizin başkan seçilmesinden dolayı çok memnun olduk. Her şey senin gönlünce olur. Bu işi de yürüteceğine CHP İlçe yönetimi olarak yürekten inanıyoruz. Ne konuda olursa olsun parti olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

 

 

HER AN BİR GELİŞME BEKLİYORUZ

Türkiye’de son günlerde yaşanan olaylarla ilgili de konuşan Özkan “Ülkemiz son günlerde kritik zamanlar geçiriyor. Her gün ortada infial yaratacak olaylar oluyor. Nereye gidiyoruz ne yapıyoruz biz de bilmiyoruz. Vatandaşlar olarak çok endişeliyiz. Her gün değişik olaylar meydana geliyor. Televizyonlarda IŞİD örgütünü bizim tedavi ettiğimiz görülüyor. Acaba diyoruz o tırlar ile yakalanan silahlar bu insanlara mı gitti. Dış işleri bakanımız ‘hayır hiçbir şey olmaz’ diyor, ama akşam bu tür olaylar oluyor. Her an ülkede bir gelişme bekliyoruz” diye konuştu.

ŞİMDİKİ GENÇLİK BİZİM GİBİ DEĞİL

Öğrencilik dönemlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir şey olsa bayrağı alıp meydanlara çıktıklarını söyleyen Özkan “Şimdiki gençlik bizim gibi değildir. Gerek yazılı gerek görsel medyanın bunda payı büyüktür. Bazı emperyalist güçler böyle istediği için maalesef böyle oluyor. Bu onlara karşı dik duran dinamikleri yok ettiler. Dinamikler yok edilince yavaş yavaş yok oldular. Halk evleri, köy enstitüleri vardı bunlar emperyalist güçlere karşı dik duran mücadele veren yerlerdi” dedi.

ULAŞABİLECEĞİMİZ HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar da “Bu tür olayların olmaması için destek veriyoruz ama bizi öğretmenlerimiz nasıl eğitti ise biz de bizden sonraki nesilleri öyle eğiteceğiz. Bunun için en başında aile ili başlamamız gerekiyor. Sivil toplum örgütleri olarak ulaşabildiğimiz gençlere gerekli eğitim ve desteği sağlıyoruz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Türkiye’nin her yerinde birçok şubesine sahiptir. Amacımız da eğitim, eğitim öncesinde de ilk önce aileyi bilinçlendirmek sonrasında da çocuğu bilinçlendirmektir” dedi.

“DAHA FAZLA DESTEK OLACAĞIZ”

Gönüllüler olarak çok fazla öğrenciye ulaşmak istediklerini kaydeden Karacalar “Bu anlamda da hem sosyal anlam da hem kültürel anlamda bilinçlendirip eğitmeye çalışıyoruz. Birçok projemiz ve aktivitemiz var. Çerkezköy’de de çocuklarımıza ulaşmaya çalışıyoruz ama Çerkezköy’de bu kitle maalesef çok sınırlıdır. Yine de ulaşabildiğimiz öğrencilerle kurduğumuz bağlar çok kuvvetli. Gerek dışarıda gerek içeride aileleriyle birilikte de çok güzel etkinliklerimiz oluyor. Bizler bir şekilde de olsa ipin ucundan tutmaya çalışıyoruz. İnşallah daha iyi şartlarda öğrencilerimize daha fazla destek olmaya çalışacağız” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10