Çerkezköy Yaz Spor Okulu başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulu dün başladı. Yaz spor okulunun futbol, basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, İngilizce, folklor ve bilgisayar branşlarında düzenlendiğini ifade eden yetki

Çerkezköy 16.06.2014 17:41:00 0
Çerkezköy Yaz Spor Okulu başladı

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Dün saat 09.30’da Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen Yaz Spor Okulu Açılış Programına katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaz okullarının öğrencilere büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 8 branşta başlayan yaz okullarının hayırlı olmasını temenni eden Akay, “300 öğrenci kaydımız var, kayıtlarımız devam ediyor. Kapalı Spor Salonunda faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

YÜZME OKULU DA AÇILACAK

Yüzme okulunun da önümüzdeki hafta Perşembe günü başlayacağını ifade eden Akay “Otogarın olduğu alanda bir hazır havuz kurulacak. Burada öğrencilerimize de iki ay yüzme eğitimi verilecek. Servislerimiz Belediye Meydanından kalkacak. Tüm katılımcılara ve velilere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

HAFTADA 4 GÜN

Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Alaca da Yaz Spor Okulu ile ilgili velilere ve öğrencilere bilgi verdi. Kursların Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri olacağını ifade eden Alaca “Sabah saat 09.30’da servisler ile öğrenciler kurs görecekleri yerlere gidecekler. Spor salonunda olanlar spor salonuna, futbolda olanlar halı sahaya, teorik dersler ve İngilizce olanlar da Gazi Osman Paşa İlkokulu’na gidecekler” dedi. Kursların 2 saat süreceğini belirten Alaca, kursların ardından belediye meydanına dönüleceğini söyledi. Salı günleri futbol, basketbol, voleybol halk oyunları kursunun, Çarşamba günleri voleybol, İngilizce ve masa tenisi derslerinin, Perşembe günü de futbol, basketbol ve halk oyunları, Cuma günü voleybol, bilgisayar ve masa tenisi derslerinin olacağını ifadeden Alaca “Eski otogarın oraya kurulacak hazır havuz platformunda dersler görülecek. Yüzme dersleri öğleden sonra yapılacak ama saatler daha tam olarak belli olmadı” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10