ÇOSB Futbol turnuvasında şampiyon Bross oldu

Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen halı saha turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu.

16.06.2014 17:43:00 0
ÇOSB Futbol turnuvasında şampiyon Bross oldu

Çerkezköy Haber- Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha turnuvasında Hema Endüstri Futbol Takımını final karşılaşmasında 4-0 mağlup eden Bross Tekstil şampiyon oldu. Turnuvada üçüncülüğü ise Koçak Farma’yı 5-3 mağlup eden Altınyıldız Futbol Takımı kazandı. Turnuvanın gol kralı ise Bross Teksil’den Mert Torun elde etti.

 

 

FİNALE YÜKSELEN EKİPLER BELLİ OLDU

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen halı saha turnuvası oynanan final karşılaşmalarını n ardından tamamladı. 2.tur gruplarından çıkan dört takım olan Altınyıldız, Hema, Bross ve Koçak Farma yarı finalde mücadele eden ekipler oldu. Yarı finalin ilk karşılaşmasında Hema Endüstri Futbol Takımı ile Koçak Farma Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyan Hema Endüstri Futbol Takımı rakibini de 5-3 mağlup ederek finale yükselen ilk ekip oldu.

 

 

BROSS FİNALDE

Yarı finalin diğer karşılaşmasında ise Bross Tekstil Futbol Takımı ile Altınyıldız Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Maçın başından itibaren her iki takımda maçı kazanmak için var güçleri ile mücadele etti. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru ataklarını sıklaştıran Bross Tekstil Futbol Takımı kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Altınyıldız Futbol Takımı ise oyundan kopmayarak beraberlik için yüklendi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımda golle buldu. Ancak rakibi karşısında bir gol daha bulan Bross Tekstil Futbol Takımı karşılaşmadan da 3-2 galip ayrılarak finale yükselen ikinci ekip oldu.

ŞAMPİYON OLDU

Turnuvanın final karşılaşması ise önceki gün oynandı. Final karşılaşmasına Bross Tekstil Futbol Takımı etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Bross Tekstil Futbol Takımı kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Gelen golle birlikte rahatlayan Bross Tekstil Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Hema Endüstri Futbol Takımı ise kalan dakikalarda rakibinin golleri karşısında çaresiz kaldı. Rakibine pozisyon vermeyen Bross Tekstil Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde de ataklarını sıklaştırdı. Kalan dakikalarda iki gol daha bulan Bross Tekstil Futbol Takımı karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

“ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI BİLİYORDUK”

Turnuva hakkında bilgi veren Bross Tekstil Fabrikası İdari işler Müdürü Ümit Özkan, “ Takımımız turnuvaya çok iyi hazırlandı. Şampiyon olacağımıza inandığımız için her maça fabrika çalışanlarımızı da götürdük. Özel olarak yaptırdığımız tişörtleri de maçı izlemeye gelen çalışanlarımıza giydirerek takımıza sonuna kadar destek verdik. Hatta 16.00-24.00 vardiyasında çalışmayı durdurarak çalışanlarımızı müsabakalara götürdük ve kaynaşmayı da artırmış olduk” diye konuştu.

KUPA TÖRENİ BU AKŞAM YAPILACAK

Takımın sorumlu yöneticisi ve Bross Tekstilin örgü şefi Mücahit Özkan da takım olarak turnuvayı kazanacaklarına inandıklarını ifade ederek, “fabrika olarak her maçta takımımızın yanında olduk. Güzel bir turnuva oldu ve herkes çok eğlendi.  Şampiyonluğu elde eden takımımızın tüm oyuncularını yürekten kutluyorum. Oyuncularımız için fabrika yönetimimiz Glory, Fabrika terasında oyuncularımıza yemek organize ederken, bu akşam da ÇOSB’de düzenlenecek olan kupa töreninin ardından Yalı Restaurantta düzenlenecek olan yemekte bir araya geleceğiz” dedi. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10