Başkan Akay: Çöpler zamanında alınmazsa gereği yapılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, vatandaşların çöplerin geç alınması konusundaki şikayetleri üzerine, çöp ihalesini alan firma yetkililerini sert şekilde uyardı.

Çerkezköy 18.06.2014 17:08:00 0
Başkan Akay: Çöpler zamanında alınmazsa gereği yapılacak

İŞLERİNİ CİDDİ ŞEKİLDE YAPSINLAR

Çöplerin alınmadığı yerleri bizzat gezerek yerinde gören Başkan Vahap Akay  çöplerin derhal alınması talimatını verdi ve bu işi alan firmaya işini ciddi şekilde yapmasını istedi. Başkan Akay, aynı durum tekrarlandığında gerekeni yapacaklarını da belirtti. Başkan Vahap Akay, çöp konteynırlarının bulunduğu yerleri gezip alınmadığını gördüğü çöp yığınlarını yerinde tespit ederek anında çöp işini alan firma yetkililerini arayarak çöplerin derhal alınması talimatını verdi. Başkan Akay, “Bu ne laçkalık. Herkes işini tam ve eksiksiz yapacak. Bu işi üstlenen ister babamın oğlu olsun görevini en iyi şekilde yerine getirecek. Bu işi artık sıklıkla takip edeceğim. İşini iyi yapmayan lakayıt davrananlara da gereğini yaparız” şeklinde konuştu.

 

 

TUTANAK TUTULDU VE GEREKLİ UYARILARDA BULUNULDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çöp işini alan firmanın çöpleri zamanında almadığını yerinde tespit edilerek tutanak altına alındığını ve firmanın da iki gün önce uyardıklarını ifade ederek “Çerkezköy’de bu yaşananların hepsi tutanak altına alındı.Firma yetkililerini çöplerin alınmadığını belirterek uyardık.Bu konuda sıkı bir takipteyiz. Denetimlerimiz  ve kontrollerimizi sıklaştırdık. Oluşturduğumuz ekipler sıkı bir takipteler” dedi.

 

 

FİRMA İHALE ŞARTNAMESİNE UYMAK ZORUNDA

Başkan Akay, çöp işini alan firmanın ihale şartnamesine kesinlikle uymak zorunda olduğunu da belirterek, “İlaheyi alan firmanın şartnamede nasıl çalışacağı belirtilmiştir. Bu olayın tekrarına tahammülümüz kesinlikle yok. Eğer işi yapamayacaklarsa fesh durumuna da gitme hakkımız var. Bu işi yapacak bir çok firma var. Biz işin düzgün yapılmasından yanayız. Herkes yüklendiği işi zamanında yapmak zorundadır” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10