Yüzme Kursu hazırlıkları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu kapsamında yüzme dersleri Cuma günü başlayacak. Kurs için hazırlıklarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi tarafından Eski Otogar'ın

24.06.2014 18:48:00 0
Yüzme Kursu hazırlıkları sürüyor

2 AYRI HAVUZ KURULDU

Yüzme kursu için hazırlanan şişme yüzme havuzlarına doldurulan suların gün boyu devir daim yapacağını ve dezenfekte edileceğini ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri “Kursa katılacak olan 6-7.8. sınıf öğrencileri için bir metre 35 santim derinliğinde havuz, 2-3.4-5. Sınıf öğrencileri için ise 60 santim derinliğinde havuz kuruldu. Şişme yüzme havuzlarda yüzme eğitimi alacak olan öğrencilere eğitimler konusunda uzman yüzücü hocalar tarafından verilecek” dedi.

STARTI BAŞKAN AKAY VERECEK

Hocaların tüm öğrencilerle tek tek ilgileneceğini ifade eden yetkililer “Yüzme havuzları hazırlandı. Deneme testi yapıldıktan sonra yüzme kursları cuma günü başlayacak. Cuma günü yüzme kurslarına  startı Belediye Başkanımız Vahap Akay verecek” dedi. Yetkililer, bu yıl ilk kez yaz spor okulu kapsamında açılan yüzme kursu eğitimlerine talebin beklenenden fazla olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

VELİLER İÇİN DE MEKAN OLUŞTURULDU

Yetkililer, Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda yüzme kursunda eğitim alacak öğrenciler için yüzme havuzları yanında soyunma kabinleri de hazırlandığını ifade ederek “Yüzme kursunda eğitim alacak olan çocuklarımızın yüzme öncesi ve sonrası soyunup giyinmeleri içinde soyunma kabinleri hazırlandı. Ayrıca Yüzme sonrası içinde Duş alacakları duş kabini de yapıldı” dedi. Yetkililer, çocuklarına eşlik edecek olan veliler için de sıcaktan korunmak için büyük şemsiyeler ve oturacakları sandalyeler konularak güzel bir mekan oluşturulduğunu söyledi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10