Yeni yönetimden Şoförler Odası'na ziyaret

Çerkezköy Akarsu Birlik Kooperatifi'nde geçtiğimiz haftalarda yapılan olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Ali Öztürk, dün saat 13.00'da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odas?

Çerkezköy 1.07.2014 15:26:00 0
Yeni yönetimden Şoförler Odası

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Akarsu Birlik Kooperatifine Başkan seçilen Ali Öztürk’e başarılar dileyerek “Geçtiğimiz hafta yapılan seçimin ardından başkanlığa seçilen Ali Öztürk kardeşimiz bizi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyarete geldi. Ziyaretten ötürü memnuniyet duyduk ve kendilerine de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HİZMET EDEMEZSEK BAŞKA PROBLEMLER DE ÇIKACAK

Yaşar Kuş, esnafın çok sıkıntılarının olduğunu ifade ederek “Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız ile yaptığımız toplantıda otogara ücretsiz müşteri servisi koyacağını söylemişti. Ben oda başkanı olarak kendi esnafıma siper ettim. Bütün ilçe ve mahalle de bulunan bütün şoförcü kardeşlerim benim üyemdir. Biz Belediye Başkanına her sabah 05.45’de araçlar otogardan kalkacak demiştik. Dün sabah ise otogarda vatandaşın birisi ile karşılaştım. Kendisinin her gün hastası olduğunu ve otobüslerin o vakitte otogarda olmadığını söyledi. Her gün taksi ile gittiğini ve bütçesinin artık kaldırmadığını kaydetti. Çerkezköy’e dışarıdan gelen yolcular da var. Vatandaşımızı düşünmemiz gerekiyor. Eğer vatandaşa hizmet edemezsek yarın başka problemler olacak” dedi.

“YARDIM VE DESTEK BEKLİYORUZ”

Ziyarette konuşan Çerkezköy Akarsu Birlik Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk de “Eski Başkanımız İlhami Yörük’ün aday olmaması sonucunda yapılan seçimde bu görev üyelerimizin desteği ile bizlere verildi. Bugün de daha önceleri beraber çalıştığımız Başkanımız Yaşar Kuş’a ziyaret gerçekleştirmek istedik” dedi. Öztürk, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’un yardımlarını ve desteklerini beklediklerini ifade etti.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10