Asit kazanında can verdi

Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi'nde Çobanoğlu Geri Dönüşüm fabrikasında dün saat 08.00 sıralarında meydana gelen iş kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Çerkezköy 2.07.2014 18:33:00 0
Asit kazanında can verdi

FABRİKADA HAYATINI KAYBETTİ

İddiaya göre içinde altın ve gümüşün geri dönüşümünde kullanılan kimyasalların bulunduğu kazanın üzerinde çalıştığı sırada baygınlık geçiren Ahmet Şen (37), dengesini kaybederek kazanın içine düştü. Durumu dakikalar sonra fark eden iş arkadaşları Ahmet Şen’i kazanın içinden çıkarmakta zorlanınca çareyi kazanı devirmekte buldu. Bu sayede içinde çeşitli kimyasalların bulunduğu kazandan çıkarılan Ahmet Şen’in vücudunda yanıklar oluştu. Fabrika çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Ahmet Şen’in hayatını kaybettiğini belirledi.

 

 

ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ

Hayatını kaybeden Ahmet Şen’in fabrika sahibinin yeğeni olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, fabrika içinde ve çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Kapaklı ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri de olay yerinde önlem aldı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk’ün incelemesinin ardından Ahmet Şen’in cesedi Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na oradan da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10