Kızılpınar yolları yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallesi'nde yol çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 3.07.2014 17:15:00 0
Kızılpınar yolları yapılıyor

HEDEFİMİZ 'KALİTELİ HİZMET'

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hizmetten ziyade 'Kaliteli Hizmet'in önemine dikkat çekti. Çerkezköylü vatandaşların beklentilerini karşılamak amacıyla yürütülen çalışmalarda büyük titizlik gösterildiğini söyleyen Akay “Kızılpınar Mahallemiz'de vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almaları amacıyla çalışmalarımızı Fen İşleri Müdürlüğü'müzü kapsayan yol yapım çalışmaları ile başlattık. Bu noktada İstiklal Caddesi ve Bahar Caddesi ile bu caddelerimizin ara sokaklara bağlandığı noktalarda soğuk asfaltlama yöntemi ile özellikle altyapı kanallarının bulunduğu noktalarda onarım çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi. Akay, bu caddelerin tamamlanmasının akabinde diğer caddelerde de çalışmalar başlatılacağını ifade etti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Akay, ana caddelerin yanı sıra Kızılpınar Mahallesi'nde ara sokaklarda da çalışmaların sürdüğünü ifade ederek “Atatürk Caddesi ve Hürriyet Caddesi'nin bağlı olduğu ara sokaklarda tranşe çalışmamız altyapı geçiş hatlarının üst kısımlarının tamiri tamamlandı. Çalışmalarımız sırasıyla belirlenen sokaklarda devam edecek” dedi.

SOSYAL ALANLAR OLUŞTURULACAK

Çerkezköylü vatandaşların kullanımı açısından sosyal alanlar oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Akay “Bu açıdan Hükümet Konağı çevresindeki parkımızda da çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte olup, son olarak bölgede bulunan kaldırımların genişletme çalışmaları sürüyor. Vatandaşlarımızın ağaçlar arasında oturarak güzel vakit geçirmeleri ve dinlenmeleri açısından bu noktada rulo çim serimi ve otomatik sulama sistemi kurulacak. Yine park içerisinde portatif oturma yerleri konumlandırılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10