Trakya Kalkınma Ajansı'ndan büyük destek

Ergene Kaymakamlığı'nın bölge kalkınma ajansına yazdığı ve kabul gördüğü ''Hayat Ergene'de Güzelleşiyor, Çünkü Engeller Aşılıyor'' isimli projesi K

Ergene 9.07.2014 12:56:00 0
Trakya Kalkınma Ajansı

DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2013-2014 Yılı Proje Teklif Çağrısına binaen hazırlanan proje KAYS Sistemi üzerinden başvurusu yapılan 210 proje içinden seçilerek destek almayı başardı.  Konuyla ilgili yaptığı açıklamada durumu memnuniyet verici olduğunu söyleyen Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak “Bölge Ajanslarının varlıklarını kalkınma hızımıza ivme katan stratejileriyle hep anlamlı buldum. Önemsediğim eylem planlarını görev aldığım ilçem için uygulamayı tercih ettim. Ergene’nin yaşam-refah düzeyini yükseltirken Ajans destekleriyle buna hız katmak ve 2023 vizyonuna hakim bir Ergene var etmek amacımdı. Bu anlamda Ergene’yi ilçe konumuna yükseltirken; ayırt etmeksizin tüm vatandaşlarıma adil ve ihtiyaçların lüzumuna cevap veren hizmetler üretmek önemliydi” dedi.

DEZAVANTAJLI GRUPLARA HİZMET SUNULACAK

Projenin yaklaşık bir yıl içinde tamamlanacağını, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların; sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yürütüleceğini, bu çalışmalar sonun da Ergene Kaymakamlığı’nın dezavantajlı gruplara hizmet sunacağını İfade eden Proje Koordinatörü İlke Kızıltoprak da projenin başarısına sevindiğini ifade etti.

 

Haber Merkezi

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10