Hekim Park Trakya'ya hizmet verecek

Hekim Park Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi dün saat 11.30'da Gazi Osman Paşa Mahallesi Akbaba Sokak No:4'te hizmete açıldı. Hekim Park Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Kurucusu Dr. Kasım Telli, tüm Traky

Çerkezköy 9.07.2014 18:33:00 0
Hekim Park Trakya

YILDA 219 İŞ KAZASI YAŞANIYOR

Dr. Kasım Terli yaptığı konuşmada, böyle bir hizmetin Trakya bölgesinde hizmet verecek Sağlık ve Güvenlik Birimi’nin ilk kez Çerkezköy’de açtıklarını ve bundan da mutluluk duyduklarını belirterek, “Hekim Park Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak İş Sağlığı ve iş Güvenliği Hizmeti vereceğiz. Hekim Park olarak, bir  A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, bir adet işyeri hekimi, bir adet  Yardımcı personel, bir adet kurumsal pazarlamacı, bir büro asistanı ile birlikte hizmet verecektir. Çerkezköy’den sonra ilerleyen zamanlarda da İstanbul, Ankara ve İzmir’de de birer şube açmayı planlıyoruz. Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illerine hizmet verecek  olan Hekim Park olarak Trakya’da  son yıllarda fazla olan İş Sağlığının  ve iş kazalarının önüne geçmek istiyoruz.  Bölgemizde Yılda 219 iş kazası yaşanmakta.biz bu kazaların yaşanmasına son vermek istiyoruz” dedi.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ VERECEK

Hekim Park kurucusu Dr. Kasım Terli “Hekim Park Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak, İş sağlığı ve Güvenliği,İş yeri hekimliği,İş güvenliği uzmanı,Yardımcı Sağlık Personeli,Risk Değerlendirilmesi,Acil Durum Eylem Planı,İşe giriş sağlık raporu,Periyodik muayene raporu,İş Sağlığı ve güvenliği,İlk yardım eğitimi ve İş güvenliği malzemelerinde hizmet verecektir” dedi.

HEKİM PARK BÖLGEMİZE DEĞER KATACAK

Terli’nin konuşmasının ardından konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın da “Günümüzün en büyük sorunu olan iş sağlığı ve iş güvenliği konusudur. Bu konuda hizmet verecek olan Odamız üyelerinden Dr. Kasım Terli’ye  başarılar diliyorum. Başarılı olacağına da gönülden inanıyorum” dedi. Daha sonra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın ile Dr.Kasım Terli birlikte kurdeleyi keserek açılışı yaptı. Açılış sonrasında Hekim Park Ortak Sağlık Birimini davetlilere gezdiren Dr. Kasım Terli konuklarına  yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10