Polisten tarihi eser operasyonu

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü olarak il merkezi ve ilçelerde meydana gelen kaçakçılık olayları ile etkin mücadele kapsamında; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlü?

Tekirdağ 15.07.2014 13:23:00 0
Polisten tarihi eser operasyonu

2 OPERASYON DÜZENLENDİ

Çorlu Kom Grup Amirliği ekiplerimizce yapılan istihbari çalışmalarda Çorlu Yeşiltepe mahallesinde bulunan bir binanın depo kısmında tarihi eser satışı yapıldığı bilgisine ulaşılmıştır. Belirtilen adreste yapılan aramada;  bir adet plaka, 2 adet heykel , 1 adet madalyon, 2 adet gümüş para ve 1 adet 100 Dolar ele geçirildi. Yapılan operasyon kapsamında yakalanan 4 şüpheli şahıs, Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet etmek suçundan adli makamlara sevk edildi.

 TOPLAM 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Tekirdağ TOKİ kavşağında uygulama yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından uygulama noktasında durdurulan 34 LT XXX plaka sayılı araç içerisinde yapılan aramada ise 1 adet üzerinde ay ve yıldız figürleri ile Arapça harflerin bulunduğu tuğla, 1 adet kartal figürü, 1 adet üzerinde İsa figürü bulunan bronz haç, 5 adet gümüş sikke, 9 adet değişik yaka rozeti, 1 adet üzerinde Arapça harfler bulunan gümüş mühür, 1 adet kadın figürü, 1 adet erkek figürü, 1 adet kahve el değirmeni ve fincanları, 3 adet ustura, 4 adet çay kaşığı ve 2 adet gümüşten mamul, 9 adet cam eşya ve 1 adet bakır tabak ele geçirildi. Yapılan operasyon kapsamında yakalanan 1 şüpheli şahıs, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet suçundan adli makamlara sevk edildi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10