Muhtarlar iftarda buluştu

Hayrabolu'da görev yapan ilçe merkezi ve 46 mahallenin muhtarı Türk Hava Kurumu Hayrabolu Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Hayrabolu 20.07.2014 12:44:00 0
Muhtarlar iftarda buluştu

ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Elite Restaurant'ta düzenlenen yemekte konuşan THK Hayrabolu Şube Başkanı Kazım Özgür, THK'nın Türkiye için büyük önem arz eden bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu, yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettirdiğini belirtti.

TÜRK MİLLETİNİN HİZMETİNDE

THK’nın hayırseverlerin büyük desteğiyle her geçen gün sivil havacılık konusunda ileriye giderek tamamen yerli üretimi olan Türk Kuşu uçağı, üniversitesi ve orman yangın uçakları, ücretsiz havacılık kurslarıyla Türk milletinin hizmetinde olduğunu ifade eden Özgür “THK devletten bir kuruş yardım almadan, milletimizin hizmetindedir. Bütün bu gelişmelerdeki en önemli desteğimiz elbette Türk milletinin bizlere olan desteğidir. Çalışmalarımızda muhtarlarımızın desteğini de unutmamak lazımdır. THK Türk milletinindir" dedi. Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığının verdiği iftar yemeğine, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, THK Hayrabolu Şube Başkanı Kazım Özgür, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve muhtarlar katıldı.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10