Esnafın beklentisi boşa çıktı

Çerkezköy'de bir süredir işleri durgun giden esnaf bayramı beklerken, bayrama iki gün kalmasına rağmen henüz beklentilerine cevap verecek bir kıpırtının olmadığı ifade edildi. Çerkezköy esnaf

Çerkezköy 25.07.2014 17:22:00 0
Esnafın beklentisi boşa çıktı

BU BAYRAM İŞLER ÇOK DURGUN

Star Kundura ayakkabı Mağazası sahiplerinden Barış Erdoğan, bu yıl Ramazan Bayramı alış verişlerinin olmadığını ve her zamanki günlük satışları yaparak dükkan kapattıklarını söyledi. Barış Erdoğan, “Bu yıl Ramazan Bayramı alışverişleri hiç yok. Bir çok vatandaşın okulların tatil olması nedeniyle çoluk çocuk tatile gitmesi bazı fabrikalarında bayram süresini tatil yapması nedeniyle herkes bir tarafa gidince bayramda beklentilerimiz boşa çıktı. Belki arife günü biraz kıpırdanma olur ümidindeyiz. Böyle giderse arife de boş çıkacak gibi” dedi.

 

 

BEKLİYORUZ

Giyim mağazası sahibi Salih Ongün de bu Ramazan bayramında henüz bayram alış verişi olarak siftah yapmadıklarını belirtti. Salih Ongün, “Bayrama iki gün kaldı henüz gelen giden yok. Her zamanki gibi beklemedeyiz. İşler çok durgun. Önceki bayramlarda bayrama bir hafta kala alışverişler hızlanırdı. Büyük mağazaların da giderek çoğalması bizim gibi esnafların önünü kesti. Oysa kaliteyse kalite, fiyatta uygunluksa hepsi bizde. Hem de garantili olarak satış yapıyoruz. Buna rağmen bu bayram arifesinde henüz daha bayram alışverişi diye bir şeyimiz olmadı. Belki Pazar günü biraz olabilir diye düşünüyorum. Ama bu bayramın böyle gideceği gösteriyor. Yapacak bir şey yok. Allah’tan hayırlısı” diye konuştu.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10