Önlem alınması için kaza mı olmalı?

Hükümet Caddesi'nin Devlet Hastanesi'ne ayrılan ve Halk Eğitimi Merkezi'ne giden kesişiminde ana geçişin yola çıkması nedeniyle tehlike yarattığını ifade eden AK Parti Çerkezköy İlÃ

Çerkezköy 4.08.2014 11:57:00 0
Önlem alınması için kaza mı olmalı?

BAŞKANLARA İLETTİK AMA ÇALIŞMA YAPILMADI

Hükümet Caddesi’ndeki köprünün devlet hastanesi yönü gelişinde sağ taraftaki yaya kaldırımının ana yola bir buçuk metre kadar girdiğini ifade eden Bahar “Bu durumun kazalara her an davetiye çıkaracağını ve düzeltilmesi gerektiğini önceki dönem belediye başkanı Ali Ertem’e de defalarca söyledik. Fakat bu konuda herhangi bir çalışma yapılmadı” dedi. Yeni seçilen belediye başkanı Vahap Akay’a da durumu ilettiklerini ifade eden Bahar “O da bu durumun çözüleceğini söylemesine rağmen henüz bir çalışma yapılmadı” dedi.

YAYA KALDIRIMI DÜZELTİLMELİ

Bu konuda en kısa zamanda çalışma yapılmasını beklediklerini söyleyen Bahar, Belediye Meclis Üyesi Şükrü Dumanlar ve İlçe yönetim Kurulu üyesi Kamil Yiğit ile birlikte köprüdeki yaya kaldırımda incelemelerde bulundu. Köprüdeki yaya kaldırımının fazlalığının kırılarak yaya kaldırımının daha içeriye doğru yapılması gerektiğini ifade eden Bahar “Hastane yönüne gidenler yada hastane yönünden gelenler çok  zor şekilde dönüş yapıyor. Yaya kaldırımının burada düzeltilmesi en fazla yarım günlük bir iş. Önlem alınması için bir kazanın mı meydana gelmesi gerekiyor” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10