Ulaşım sorunları görüşüldü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Dairesi Başkanı M.Zeki Gürcün Süleymanpaşa, Muratlı, Çerkezköy ve Çorlu Şoförler Odası Başkanları ve S.S.Sınırlı Sorumlu k

Çerkezköy 7.08.2014 11:42:00 0
Ulaşım sorunları görüşüldü

UKM GÜVENCE VERDİ

Toplantıyı değerlendiren Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri “UKM Servisçilerin haklarını koruyacak” dedi. Bu konuda UKM’nin güvence verdiğini söyleyen Tanyeri “Önceki gün yaptığımız toplantıda servisçilerin durumunu görüştük. Yaptığımız görüşmede Sayın Ulaştırma ve Koordinasyon Kurulu (UKM) Başkanımız M.Zeki Gürcün, servisçilerin bölgemizde çoğunlukta var olduğunu ve tüm haklarının korunacağı sözünü verdi” dedi.

YOL BELGESİ MÜJDESİ

UKM Daire Başkanı M.Zeki Gürcün’ün yakında  servisçilerin yol belgelerinin de verilmeye başlanacağını söylediğini belirten Tanyeri “Bizlerle yakından ilgilendikleri için de kendilerine  ayrıca çok teşekkür ediyoruz” dedi. Gürcün’ün korsan servis araçlarıyla yapılan mücadeleye destek vereceğini de söylediğini ifade eden Tanyeri “UKM Daire Başkanı M. Zeki Gürcün’ün yakın ilgisinden son derece memnun kaldık” dedi.

TÜM SIKINTILAR ÇÖZÜLECEK

Ulaştırma ve Koordinasyon Kurulu’nun servisçilerin mağduriyetinin giderilmesi konusunda kendilerine verdiği güvenceden memnun kaldıklarını ifade eden Tanyeri servisçilerin tüm sıkıntılarının UKM tarafından çözüleceğini söyledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10