Park ve bahçeler temizleniyor

İlçede bulunan park, bahçe, orta refüj ve mezarlıklara daha güzel bir görünüm kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park

Kapaklı 7.08.2014 11:52:00 0
Park ve bahçeler temizleniyor

OT BİÇME EKİBİ KURULDU

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediyesi yetkilileri, “Yaz aylarında daha temiz bir çevre oluşturmak için, ot biçme ekibi kurduk. Oy biçme ekibi park ve bahçeler, ana yol kenarları, meydanlar, mahalle aralarında henüz yapılaşma olmayan boş arsalar üzerinde biten otları biçiyor. Vatandaşların şikayetleri en aza indirilecek” dedi.

SULAMA DA YAPILACAK

Kapaklı’da ana yol ve meydanlarda, henüz yapılaşma olmayan arsalarda yoğun bir şekilde ot bittiğini söyleyen yetkililer “Bu otların içinde de bir takım haşere ürüyor. Bunların temizlenmesi belediyemiz tarafından yapılması için yoğun şikayet alıyorduk. Bu şikayetlerin önüne geçmek için oluşturduğumuz ekip şuanda çalışıyor. Park ve Bahçelerimiz daha bakımlı olacak. Bir taraftan otlar biçilecek, bir taraftan vatandaşlarımızın şikayeti değerlendirilecek” dedi. Yetkililer bir yandan ot temizleme çalışması yapılırken, bir yandan da bakım ve sulama yapılacağını söyledi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10