Başkan Aydoğdu iddialı konuştu: Şampiyon olacağız

Bölgesel amatör lig 11. grup takımlarından Tekirdağspor'un yaptığı hazırlık maçı sonrası değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu "Önümüzde uzun bir hazırlık dö

11.08.2014 16:58:00 0
Başkan Aydoğdu iddialı konuştu: Şampiyon olacağız

DAHA İYİ OLACAK

Tekirdağspor’un 2 kadro olarak düzenlenen bir takım olduğunu ifade eden Aydoğdu “Lig maratonu uzun bir maraton. O yüzden kadroyu geniş tuttuk. Bu takımı Yönetimi ile, teknik heyeti ile, futbolcusu ile, taraftarı ile bir yere geleceğine inanıyorum. Tekirdağ artık şampiyon olmalı.1.2. ligde oynamalı ama bu zaman istiyor. Bu zaman içerisinde bunlar değerledirilecek. 1 aylık bir kamp dönemi var. Bunlar burada değerlendirilecek. Birol’u tekrar takımıza tekrar döndü. Birol’un da takıma gelmesi ile takımız daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.

MUTLUYUZ

Teknik Direktör Tevfik Saygılı ise; Takımla 10 gündür idmana çıktıklarını ifade ederek “ Bugün ilk hazırlık maçımızı yaptık. Fizik açısından şu an hiç hazır değiliz ama zor bir takımla oynayarak eksiklerimizi görelim istedik. Atak anlamında isteklerimizi yapamadık ancak savunma anlamında iyi şeyler yaptık. Saha iyi parselledik. Zaman zaman iyi ataklar yaptık ama atamadık. Yedek oyuncularımız da asları aratmadı. O yüzden de çok mutluyum” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10