Kur-an Kursu öğrencilerini kahvaltıda ağırladı

Çerkezköy'deki Yunus Emre Parkı işletmecisi Emrah Karaca, her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaz Kur-an Kursu öğrencilerini kahvaltıda ağırladı.

Çerkezköy 12.08.2014 13:50:00 0
Kur-an Kursu öğrencilerini kahvaltıda ağırladı

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Dün parkta düzenlenen kahvaltıya Hacı Fahri Zümbül Cami İmam Hatibi Abdullah Karacan, Hacı Fahri Zümbül Cami ve Gazi Osman Paşa Camii’nde yaz Kur-an kursuna katılan öğrencileri ile Kur-an kursu hocaları katıldı. Kur-an’ı Kerim’in alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimizin elinde insanlığı karanlıktan aydınlığa çıkarmak için bir ışık olduğunu ifade eden Emrah Karaca, din eğitiminin çocukların vatanına, milletine, ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmesi açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

 

 

BU YIL DA DEVAM ETTİ

Yıllardır Kur-an Kursu öğrencileri için kahvaltı düzenlediklerini ve bu etkinliği bu yıl da devam ettirmek istedikleri ifade eden Emrah Karaca, “Yaz Kur-an Kursları devam ederken, öğrencilerimizi ve hocalarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için biraz da olsa olumlu şeyler yapabildiysek ne mutlu bize” dedi. Konuklarıyla yakından ilgilenen Emrah Karaca, öğrencilere kendi elleriyle kahvaltı servisi de yaptı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan da her yıl bu kahvaltı etkinliğini düzenleyen ve geleneksel hale getiren Emrah Karaca’ya teşekkür etti.

HAVUZDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Kahvaltının ardından Yunus Emre Çay Bahçesi’ndeki havuza giren öğrenciler, suyla oynayarak gönüllerince eğlendi. Havanın sıcak olmasını fırsat bilen öğrenciler, kendilerini havuza atarak havuz keyfi yaptı.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10