Hayvanat projesi için çalışmalar sürüyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki gün saat 17.00'de 100. Yıl Parkı'na giderek planlanan mini hayvanat bahçesi ve botanik bahçe projesi için yapılan temiz su ve pis su alt yapı çalışmalarını y

Malkara 14.08.2014 13:29:00 0
Hayvanat projesi için çalışmalar sürüyor

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyeleri Cem Özkan ile Volkan Soğancılar ve Belediye Veteriner Hekimi Atilla Bakın'ın da yer aldığı incelemelerde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Park ve Bahçeler Müdürü Çiler Şenel Bilsel'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KASIMA KADAR BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR

Malkara Belediyesi tarafından 100. Yıl Parkı'na yapılacak olan mini hayvanat bahçesi ile botanik bahçe için temiz su ve pis su alt yapı çalışmalarına başlandığını ifade eden Yurdakul “Mini hayvanat bahçesi ile botanik bahçe çalışmalarının Kasım ayına kadar bitirilmesi planlanmaktadır. Botanik bahçesi Türkiye'nin bölgelerini sembolize edecek. Bölgelerimizdeki bu bitkiler yanlarında tanıtıcı tabelalarla sergilenecek. Mini hayvanat bahçesinde ise ahşap kulübeler içinde yaşayacak olan çiftlik hayvanlarının bulunacak. Burada tavşan, ördek, tavuk, sülün gibi hayvanlar yer alacak” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10