Yerlikaya Çorlu'nun mahallelerini ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Mahalle Ziyaretlerini sürdürüyor. Bir süre önce Ergene'nin mahallelerini ziyareteden Vali Yerlikaya önceki gün de Çorlu'nun mahallelerini ziyaret etti.

Tekirdağ 14.08.2014 13:33:00 0
Yerlikaya Çorlu

118.  ZİYARET DEREGÜNDÜZLÜ’YE

118’inci mahalle ziyaretini Çorlu Deregündüzlü'ye gerçekleştiren Yerlikaya’ya ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Çorlu Kaymakam Vekili Mustafa Işık, İl Çevre Müdürü Ömer Albayrak, Tarım Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut eşlik etti.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Deregündüzlü Mahallesi ziyaretinin ardından Sarılar Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Yerlikaya, mahallelilerin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Beraberindekilerle birlikte buradan Türkgücü Mahallesi’ne geçen Yerlikaya, burada da mahallelilerle bir araya geldi. 121’inci mahalle ziyaretini Önerler Mahallesi’ne gerçekleştiren Yerlikaya, mahallelerle sohbet ederek herhangi bir isteklerini olup olmadığını sordu.  Vali Yardımcısı Çorlu Kaymakam Vekili Mustafa Işık, İl Çevre Müdürü Ömer Albayrak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut ile birlikte Çorlu’ya bağlı Şahbaz ve Seymen Mahallelerini de ziyaret eden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, vatandaşları dinledi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10