Kuran Kursu öğrencileri kahvaltıda buluştu

İki yıldır Yaz Kuran Kursu öğrencileri için kahvaltı programı organize eden Şelale Aile Çay Bahçesi işletmecileri, kahvaltı programını bu yıl da devam ettirdi.

Çerkezköy 14.08.2014 14:43:00 0
Kuran Kursu öğrencileri kahvaltıda buluştu

230 ÖĞRENCİ KATILDI

Şelale Aile Çay Bahçesi işletmecisi Tuncay Demir, 230 Kuran Kursu öğrencisi, Kuran Kursu Hocaları Abdullah Karacan, Ümit Uluç, Mehmet Tosun, Muhterem Akça, Halil Kurt, Mehmet Tanrıkulu, Hakkı Öztürk ve Bayan Kuran Kursu öğretmenlerini kahvaltıda ağırladı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Hacı Fahri ZÜmbül Cami İmam Hatibi Abdullah Karacan, Kur'an-ı Kerim’in, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’i, Müslümanların örf ve adetlerini tanımak amacıyla öğrenilmesi gerektiğini ifade etti. Tuncay Demir sayesinde bu güzel etkinlikte bir araya geldiklerini ifade eden Karacan, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Yaz Kuran Kurslarına katılımın yoğun olduğunu ifade eden Karacan, Diyanet İşleri'ne bağlı Kur'an Kursları'nda ve camilerimizde, Kur'an kursu hocalarımızın gözetiminde eğitim öğretim devam ediyor. 8 haftadır devam eden Kur’an Kurslarımız 22 Ağustos’ta sona erecek” dedi. Karacan son hafta öğrencilerle düzenleyecekleri piknik etkinliğinde yeniden bir araya geleceklerini söyledi.

Haber / Emine LALE

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10