Sedat Çolak Tekirdağspor'da

Çerkezköyspor'un altyapısında sayısız başarılarda imzası bulunan Çerkezköyspor'un 3.Lig'e yükseldiği kadroda da yer alan Sedat Çolak, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hede

19.08.2014 15:20:00 0
Sedat Çolak Tekirdağspor

Çerkezköy Haber- Altyapısından yetiştiği Çerkezköyspor’da sayısız başarılarda imza atan ve geçtiğimiz sezon Sultanköy Belediyespor’da mücadele eden Sedat Çolak Tekirdağspor’a transfer oldu.

“ÜST LİGE ÇIKARTACAĞIZ”

2014-2015 sezonu öncesi yaptığı flaş transferlerle sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Tekirdağspor Çerkezköyspor alt yapısından yetiştikten sonra futbol kariyerini son olarak Süper Amatör Lig takımlarından Sultanköy Belediyespor’da sürdüren Sedat Çolak ile anlaştı. Bu sezon

sarı siyahlı ekibin başarısı için mücadele edecek olan 26 yaşındaki tecrübeli kaleci Çolak” Hedefleri olan büyük bir takıma geldiği için mutluyum. Bu sezon teknik heyet ve takım arkadaşlarımla birlikte bende Tekirdağspor'u bir üst lige taşımak için elimden geleni yapacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

“ÇOK MUTLUYUM”

Kendisine başka kulüplerden de teklif geldiğini belirten Sedat Çolak” Geçtiğimiz sezon sonunda Kahramanmaraşspor ile prensipte anlaştım. Ancak eski teknik direktörümüzün istifasının ardından anlaşma olmadı. Daha sonra 8-10 transfer teklifi karşısında en güzel teklifi veren Tekirdağspor ile anlaştım. Yeni takımıma katıldığım için çok mutluyum. 2014-2015 sezonu hazırlıkları çerçevesinde Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de takımla birlikte kampa katıldık. Takımda arkadaşlık ortamı çok iyi” diye konuştu.

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı’nın çok tecrübeli bir isim olduğunu da kaydeden Çolak “ Saygılı hocamız geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de Edirne Gençlikspor’u şampiyon yaptı. 3. Ligi Play-Of karşılaşmasını ise şansız bir şekilde kaybettiler.  Kulübümüz içinde çok fazla tecrübesi olan bir hoca. Kendi adıma gördüğüm kadarıyla takım içinde çok iyi ilişkileri olan bir hoca. Ben ve takım arkadaşlarım ona çok güveniyoruz. Tekirdağspor’a güzel şeyler katacağına sonuna kadar inanıyorum. Bu yıl takım ile birlikte büyük başarılar elde ederek şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

“ÇERKEZKÖY’DEN BİR TAKIM ÇIKAR”

1988 yılında Erzincan’da dünyaya gelen 2002 yılında Çerkezköyspor alt yapısında futbola başlayan, 6 yıl bu takımda futbol oynadıktan sonra 2009 yılında Kütahyaspor’a transfer olan, bu takımda iki yıl başarılı bir şekilde kalesini koruduktan sonra Çorluspor’a transfer olan, son olarak geçtiğimiz sezon Sultanköy Belediyespor’a top koşturan Sedat Çolak” Tekirdağspor’u bir üst lige çıkarmak için elimden geleni yapacağım. İnşallah önümüzdeki yıllarda Çerkezköy’den de bir takımımız Bölgesel Amatör Ligde yada üçüncü ligde mücadele eder” dedi.

 EDİRNESPOR GENÇLİKSPOR KULÜBÜNÜ TOPLADI

Sezon öncesi Bölgesel Amatör Lig’in en başarılı Teknik Direktörü Tevfik Saygılı ile anlaşan Tekirdağspor ayrıca Edirnespor Gençlik Kulübü’nden Orhan Küçükertuğrul, Turgut Gönültaş, Mehmet Murat Gülbaba, İlkay Yazıcı, Uğur Kapısız, Volkansel Yalçın, Ceyhun Çağlar, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Büyükçekmece Belediyespor’dan Ramazan Salmanlı, Metin Çalışkan, Gökhan Şensoy, Tavas Birlikspor’dan Alper Telli, Kızılcabölükspor’dan Ergin Esin, Hasan Tosun, Levski Sofia’dan Eray Karadayı, Bafraspor’dan Yankı Şengün ile anlaşmıştı.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10