Ergene'nin 5yılı planlanacak

2015-2019 Stratejik Plan için çalışmalara başlayan Ergene Belediyesi, Ergene'de yaşanan sorunların çözülmesi ve programlanmasına ilişkin önemli adımların atılması amacıyla 'Kamu Kurum Ã??

Ergene 20.08.2014 14:24:00 0
Ergene

5 YIL ÖNEMLİ BİR SÜREÇ

Ankara Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Dr. Hakan Yılmaz ile Yönetim ve Strateji Uzmanı Volkan Erkan eşliğinde yapılan toplantıya Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem,İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Ünal, Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin, Belediye Meclis Üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra daire amirleri ve muhtarlar katıldı.Yeni bir ilçe olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, stratejik planlama için 5 yılın önemli bir süreç olduğunu söyledi.

MİSYON VE VİZYONUNU BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ

Ergene’nin misyonunu ve vizyonunu nasıl bir hedefle belirleyecekleri konusunda fikirler alacaklarını söyleyen Yüksel, çalıştayın hayırlı olmasını temenni etti. Yüksel’in konuşmasının ardından Prof. Dr. Hakan Yılmaz çalıştayın hedefleri ile ilgili bilgiler verdi. Ergene’nin misyon ve vizyonunu belirleyerek  planlama çalışmalarının buna göre hazırlanması gerektiğini dile getiren Yılmaz “Stratejik planlamayı belirlerken; neredeyiz, nereye gitmek istiyoruz, nasıl ulaşmak istediğimiz yere gidebiliriz, nasıl başarımızı takip eder ve ölçeriz gibi soruların cevaplarını vermemiz gerekir” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10