Kur'an Kursu öğrencileri piknikte buluştu

Yaz Kuran Kurslarının sona ermesine kısa bir süre kala Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Camii Kur'an Kursu'na katılan öğrenciler için dün Kazak Gölü'nde piknik organize edildi.

Çerkezköy 20.08.2014 17:08:00 0
Kur

22 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

Pikniğe, Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, Camii Müezzini Ümit Olguç, Bayan kuran Öğreticileri ve 165 Kur’an Kursu öğrencisi katıldı. Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, kursların 23 Haziran’da başladığını ve 22 Ağustos’ta kursun sona ereceğini ifade etti. 3 kurdan oluşan kursun ilk kurunda Kuran-ı Kerim’i hiç bilmeyen çocuklara Elif Ba’nın öğretildiğini, ikinci kurda ise Elif Ba’dan Kuran-ı Kerim öğretildiğini söyleyen Karacan, son kurda da öğrencilere Kuran-ı Kerim’in öğretildiğini söyledi.

 

 

VERİMLİ BİR KURS DÖNEMİ GEÇİRDİK

Karacan, dönem içinde hayırsever cemaatin de katkılarıyla öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenleyebildiklerini belirterek, bugün de öğrencilerle piknikte bir araya gelmek istediklerini söyledi. Çocuklara İbadet, Kuran-ı Kerim, İtikat, Peygamberimizin Hayatı ve Ahlak konularında eğitimler verdiklerini ifade eden Karacan, verimli bir kurs dönemi geçirdiklerini de belirtti. Kurs öğrencileri, gün boyu devam eden pikte çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.

Haber / Pınar GÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10