Hayat Ergene'de Güzelleşiyor

Bölge Kalkınma Ajansına sunulan ve başarılı bulunarak kabul edilen "Hayat Ergene'de Güzelleşiyor Çünkü Engeller Aşılıyor" isimli projenin protokolü imzalandı.

Bölgede Gündem 21.08.2014 19:17:00 0
Hayat Ergene

ORTAK OLARAK SEÇİLDİ

Ergene Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Personeli Veteriner Hekim İlke Kızıltoprak tarafından yazılan ve yazışmaları tamamlanan proje Ergene’de yaşayan dezavantajlı grupların sağlık-eğitim-sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlandı. Özellikle engelli öğrencilerin eğitime katılması ve onların sosyal ihtiyaçlarının karşılanması adına kaleme alınan bu projeye Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü de ortak olarak seçildi.

HAYIRLI OLSUN

8 ay süre içerisinde tamamlanması hedeflenen proje için Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Akdağ “Ergene Kaymakamlığının bu projesi adına onlarla güç birlikteliğinde bulunmak benim için anlamlı. Kurumum adına ortak olarak seçilmekten onur duydum. Bu proje için pek çok ayrıntıyı çalışmış bir hekim arkadaşım için desteklerimiz kısıtlı kalmasın isterim. Ergeneye hayırlı olmasını dilerim.” dedi. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğinde gerçekleşen Sözleşme Akdi Mahmut Şahin’in imzasıyla tamamlandı. Sosyo-ekonomik Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunarak 210 proje içinden seçilen Ergene’nin bu projesi için başarı dileklerini ifade eden Şahin “Tekirdağ’ın yeni ilçesinin ilk projesi bu. Anlamlı bir çalışmaydı. Hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10