Yerlikaya, Saray'ın mahallelerini ziyaret etti

Mahalle çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, önceki gün de Saray'ın mahallelerini ziyaret etti.

Saray 22.08.2014 13:05:00 0
Yerlikaya, Saray

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

129.mahalle ziyaretini Osmanlı Mahallesi’ne gerçekleştiren Yerlikaya, Sofular Mahallesi, Kadıköy Mahallesi, Demirler Mahallesi, Karabürçek Mahallesi, Edir Mahallesi, Yuvalı Mahallesi’ni ziyaret eden Vali Yerlikaya, mahalle meydanlarında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden ve onların sıkıntılarını dinleyen Yerlikaya çalışmalarla ilgili de mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

KAYMAKAM KUZULU DA KATILDI

Mahallelerde sıcak bir şekilde karşılanan Yerlikaya, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretlerde Vali Ali Yerlikaya'ya, Saray Kaymakam Vekili ve Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Saraç, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İl Çevre Müdürü Ömer Albayrak, Tarım İl Müdürü  Zekeriya Sarıkoca eşlik etti.

ŞEHİT AİLESİNİ DE ZİYARET ETTİ

Yerlikaya mahalle ziyaretlerinin ardından Saray Yuvalı Mahallesi’nde bulunan Şehit Komando Çavuş Şahin Arslan'ın ailesini ziyaret etti. Ziyarete Vali Yerlikaya, Saray Kaymakam vekili ve Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Saraç katıldı.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10