"Edirne'de film çekmek istiyoruz"

Sanat dünyasında ve kamuoyunda Doğuş ismi ile tanına sanatçı Orhan Baltacı, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Bölgede Gündem 24.08.2014 13:33:00 0

ŞEHRE HAYRAN KALDIK

Ünlü ses sanatçısı Doğuş, çekecekleri film için Edirne'de inceleme yaptıklarını bu nedenle de Edirne’nin tarihi mekânları ile birlikte, kurumlarını da ziyaret ettiklerini söyledi.  Doğası ve tarihi mekanları ile Edirne'nin adeta bir müze şehir olduğunu ifade eden Doğuş,  “Edirne’nin doğası ve tarihi eserleri harika, film çekmek için ideal bir yer.  Ekibimizle birlikte, Edirne'de bir film çekmek istiyoruz. Bunun ön hazırlıklarını yapmak üzere geldik. Şehre hayran kaldık, aynı zamanda İstanbul'a yakın olması ayrı bir avantaj. Sayın Valimize de desteklerini istemek için nezaket ziyaretinde bulunduk” dedi.

HER TÜRLÜ ETKİNLİĞE DESTEĞE HAZIRIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de, “Edirne’mizin tanıtımına katkı yapacak her türle etkinliği destek vermeye çalışırız. Edirne, harika doğası ve tarihi eserleri ile bir film platosu gibidir. Bunun değerlendirilmesi lazım” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10