Yılmaz: Okul forması disiplin demektir

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Çerkezköy'de okul kıyafeti satışları da başladı.

Çerkezköy 24.08.2014 14:38:00 0
Yılmaz: Okul forması disiplin demektir

TÜM ÜYELER KONTROL ALTINDA

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Yaşar Giyim’in sahibi Yaşar Yılmaz, okul kıyafeti satan konfederasyona üye Vize Giyim, Yaşar Giyim, Egem Giyim, Hasır Giyim olmak üzere ilçede 4 tane mağazanın olduğunu ifade etti. Bu mağazalardan alınan okul kıyafetlerinde herhangi bir bozukluk çıkması durumunda, bunu federasyonun ücretsiz olarak karşılandığını belirten Yılmaz, okul kıyafetleri konusunda tüm üyelerin kontrol altında olduğunu dile getirdi.

FİYATLAR 5 YILDIR AYNI

Ülke genelinde okul kıyafetlerinin aynı olduğunu söyleyen Yılmaz “Konfederasyonumuza bağlı tüm mağazalarımızda fiyatlarımız ise aynı fiyattan satılıyor. Son 5 yıldır da okul kıyafetlerinde her hangi bir fiyat artışı olmadı” dedi. Okul kıyafetlerinin bu yıl ilk kez okula başlayacak bir öğrenci için 100-110 TL arasında, ortaokul öğrencileri için 110 ile 120 TL arasında ve lise öğrencileri için 120 ile 140 TL arasında olduğunu söyleyen Yılmaz okul kıyafetlerinin kışlık kaban, uzun kol ve kısa kol t-shirt, pantolon veya şort etek olmak üzere satışa sunulduğunu ifade etti.

“VELİLERİMİZ İLGİ GÖSTERİYOR”

Yılmaz, okul kıyafetlerinin arkasında federasyonun logosunun bulunduğunu ifade ederek “Bizler yüzde yüz üreticiyiz. Sattığımız tüm ürünler karşısında velilerimizden çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bakanlığa konfederasyon adına teşekkür imzası olarak 50 bin'e yaklaşan imza gönderilmiş” dedi. Yılmaz, aile bütçelerini sarsmayacak fiyatlar ile en kaliteli ürünleri sattıklarını söyledi. Satışların yoğun olduğunu söyleyen Yılmaz “Okul forması güvenlik demektir, disiplin demektir. Psikolojik sağlık ve bütçeye katkı demektir. Okul forması motivasyon ve başarı demektir” dedi. Yılmaz, federasyona üye 4 mağazada Çerkezköy ve Kapaklı’daki okulların kıyafetlerini satışa sunduklarını ifade etti.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10