Akay:" Bu şampiyonada hepinizin derece alacağına inancım tamdır"

Çerkezköy'ü başarılı bir şekilde taekvando turnuvasında temsil eden Çerkezköylü sporcular 7 Eylül tarihinde Konya'da gerçekleşecek olan Türkiye Taekvando şampiyonası öncesi Çerkezk

3.09.2014 17:04:00 0
Akay:

TEŞEKKÜR ETTİLER

Güzel Spor  Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz şampiyon sporcularla birlikte dün saat 11.15’de ziyaret etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Çerkezköy’de ilk kez düzenlenen Uluslar arası Taekvanda Şampiyonasına belediyenin ev sahipliği yapmasından dolayı teşekkür eden Bilal Güzel “ Vahap Akay başkanımızın spora verdiği katkı ve destekten dolayı son derece mutluyuz. Bölgede bu sporcu sevinecek hale getirmek ve yaygınlaştırmak için önemli bir rol alacağız. Bu nedenle Başkan Vahap Akay’a sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

“ALTIN MADALYA İLE DÖNECEĞİZ”

Bilal Güzel ve Vural Ayaz, 7 -10 Eylül tarihlerinde Konya’da gerçekleşecek olan Türkiye Taekvanda şampiyonasına 12 sporcunun katılacağını kaydederek “ Turnuvaya Güzel Spor Kulübünün şampiyon sporcularından Kübra Kepenek,Sena Kepenek, Meryem Akgün,Gülsüm Ügey,İlkay Sarıkaya ve Emin Can Basarak,  Şampiyon Spor Kulübü şampiyon sporcularından, Maammer Uzun, Taha Yasin Semiz,Yaşar Can Özer,Samet Ayaz,Umut Aslan ve Enes Furkan Combaş katılacak. Sporcularımız Türkiye Şampiyonasına çok iyi hazırlandılar. Şampiyonadan da altın madalyalar ile dönmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“SİZLERDEN MADALYA BEKLİYORUM”

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköyspor Belediye Başkanı Vahap Akay “

Öncelikle ilçemizde ilk kez gerçekleştirmiş olduğumuz uluslar arası Taekvando şampiyonasında bizlere sizler emek verdiniz ve destek oldunuz. Sizlere destekleriniz için ve şampiyonaya katkı sağlayan kurumlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıldan itibaren şampiyonayı iki güne yayacağız. Bir günde çok yorucu oluyor. Bu nedenle iki günde yapılması çok daha iyi olacak. Sevgili şampiyon sporcularımızın ilçemizde ve daha önceki şampiyonalarda da gösterdikleri başarılarını Türkiye şampiyonasında da göstermelerini bekliyorum ve şampiyonaya katılacak olan siz değerli şampiyon sporcularımızdan altın madalya bekliyoruz. Her birinizin bu şampiyonada da derece alacağınıza inancım tamdır. Hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

Haber/ Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10