Sütlübey Peynir Sarayı 2. şubesini Tepe Koza Park Çarşısı'nda açtı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak'ta bir süredir hizmet veren Sütlübey Peynir Sarayı ikinci şubesini dün saat 14.30'da Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Koza Park ÇarşÄ?

Çerkezköy 5.09.2014 17:39:00 0
Sütlübey Peynir Sarayı 2. şubesini Tepe Koza Park Çarşısı

AÇILIŞI BİRLİKTE YAPTILAR

Sütlübey Peynir Sarayı’nın 2.şubesinin açılışı öncesi Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Cami imam hatibi Abdullah KARACAN'ın yaptığı açılış konuşmasının ardındantekbirler eşliğinde Kurban kesilerek dua edilmesinin ardından Kıvanç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Kıvanç kısa bir konuşma yaptı. Kıvanç yeni işyerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak bol kazançlar temenni etti. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör de “Sütlübey Peynir Sarayı’nın 2. Şubesinin benimde ikamet ettiğim mahallede açılmasından mutluluk duyuyorum. Bu işyerinin açılmasıyla mahallemizin bir eksikliği daha giderilmiş olacak. Mahallemize ve işyeri sahiplerine hayırlı olsun diyor Sütlübey peynir Sarayı sahibi Ali Tokmak’a bol kazançlar diliyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Kıvanç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Kıvanç, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz birlikte kesti.

 

 

AÇILIŞA İLGİ YOĞUN OLDU

Sütlübey Peynir Sarayı’nın açılışına, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Kıvanç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Kıvanç, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nemci Akman, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, ÇTSO Meclis Üyesi Göksel Bozdağ, iş adamları, İstasyon Mahallesi eski Muhtarı İsmail Sencar başta olmak üzere çok sayıda davetli ve mahalle sakinleri katıldı. Açılışa katılanlara Sütlübey Peynir Sarayı’nın satışını yaptığı ürünlerin yanında meşrubat ve pasta ikramı yapıldı. Açılışta müzik ziyafeti de sunuldu.

KALİTELİ ÜRÜNLERLE HİZMETTEYİZ

Sütlübey Peynir Sarayı Sahibi Ali Tokmak, açılışa katılan tüm katılımcıların bu mutlu günlerinde yanlarında olmalarından son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “2. Şubemizin açılışında yanımızda olan tüm dostlarımıza ve mahalle sakinlerine katılımlarından çok teşekkür ediyorum. Sütlübey Peynir Sarayı olarak Tepe sakinlerine de en iyi ve kaliteli ürünlerimizle hizmet vereceğiz. Peynir çeşitlerinin tümü başta olmak üzere, bal çeşitler, reçel çeşitleri, kuru meyve çeşitleri, salça çeşitleri, turşu çeşitleri, bakliyat çeşitleri, kurutulmuş sebze çeşitleri, lor ve ekşimik çeşitleri, zeytin çeşitleri, ev yapımı makarna çeşitleri olmak üzere çok çeşitli yiyeceklerin satışını yapıyoruz” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10