Harp okulu öğrencileri Tekirdağ'da

İstanbul Tuzla'daki Deniz Harp Okulu 2. Sınıf öğrencilerini taşıyan 'TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa Gemisi, 6 eğitim botu ve 3 yelkenli yarış yatı ile Tekirdağ'a geldi.

Tekirdağ 9.09.2014 13:21:00 0
Harp okulu öğrencileri Tekirdağ

SÜLEYMANPAŞA’YI ZİYARET ETTİLER

Öğrencilerin gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmalarını sağlamak, mesleki bilgilerini tatbikini sahada pekiştirmek, liman ziyaretleri ile bilgi ve görgülerini artırmak ve temsil yeteneklerini geliştirmek amacıyla 2-10 Eylül tarihleri arasında verilen ‘’İleri Denizcilik eğitimi-II (IDE-II) kapsamında öğrenciler Süleymanpaşa’yı ziyaret etti.

 

 

ÇELENK SUNDULAR

Öğrenciler, sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'ndan yürüyerek valilik önünde Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Törene Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören sona erdi.

VALİLİĞİ ZİYARET ETTİLER

Marmara Denizi’nde icra edilecek “İleri Deniz Eğitimi? kapsamında, Cezayirli Gazi Hasan Paşa Gemisi ile Tekirdağ’a gelen Deniz Harp Okulu öğrencileri ve gemi komutanları, Tekirdağ Valiliği’ni ziyaret etti. Deniz Piyade Kd. Alb. Mete Apay ve öğrencileri, Valilik Makamında karşılayan Vali Vekili Aydın Tetikoğlu, gerçekleştirilecek olan eğitimde, personele ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10