Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir ofisinin açılışını Albayrak yaptı

Çerkezköy'ün tanınmış Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerinden Türkan Şans mükelleflerine yıllardır hizmet verdiği Güveniş Caddesi'ndeki yerinden taşınarak Çerkezköy Belediye B

Çerkezköy 9.09.2014 18:01:00 0
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir ofisinin açılışını Albayrak yaptı

KATILIM YOĞUN OLDU

Türkan Şans’ın yeni bürosunun açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Eski Başkanı Şerafettin Kurt, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erkan, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeleri Nedim Yılancı, Serdar Ürkmez, CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ve Kayyum heyeti üyeleri, partililer, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Çorlu’da görev yapan serbest muhasebeci ve mali müşavirler ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 

AÇILIŞI ALBAYRAK, AKAY VE DEMİR YAPTI

Türkan Şans’ın yeni ofisinin açılış kurdelesini Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ve Türkan Şans birlikte keserek açılışı gerçekleştirdi. Açılış öncesi konuşan Türkan Şans, “Bu gün bu mutlu günümüzde bizlerle olduğunuz için çok mutluyum. Açılışımıza katılmanızdan onur duydum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“YENİ YERİNİZ HAYIRLI OLSUN”

Açılışta konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Açılışını gerçekleştireceğimiz bu güzel ofisin Türkan Şans hanıma, çalışanlarına ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum. Türkan hanımı yıllardır tanırım ve iyi bir muhasebeci ve mali müşavirdir. Bu yeni ofisinde de iyi hizmet vereceğine inancımız tamdır. Türkan hanıma yeni yerinin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da, Türkan Şans’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Türkan Şans’ın çok iyi bir Cumhuriyet Halk Partili olduğunu kaydeden Akay “ 30 Mart yerel seçimlerinde Türkan hanım parti adına çok iyi çalıştı. Geçmiş dönemlerde ilçe yönetiminde yer aldı ve kendisi de çok başarılı bir iş kadınıdır” dedi. 

Haber/ Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10