Edirne Basket'ten veda kongresi

Edirne'de 5 Ağustos tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da Olin Edirne Basketbol olan ismi değiştirilerek Edirne Basketbol yapılan kulüp yarın bir kez daha Olağanüstü Genel Kurulu'nu topluyor.

15.09.2014 16:22:00 0
Edirne Basket

İSMİ DEĞİŞİYOR

Edinilen bilgilere göre genel kurulda kulübün logosunun ve isminin değiştirilmesi ve dernek/kulüp merkezinin başka bir şehire nakledilmesi görüşülecek ve yeni yönetim ve denetim organları belirlenecek.

16 Eylül Salı günü Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. tesislerinde saat 13.00' te başlayacak olan genel kurul gündeminin 4'üncü maddesinde tüzük değişikliği, isim ve logo değişikliği, dernek merkezinin başka bir şehire taşınması, 5'inci madde de ise yönetim ve denetim organları seçimi bulunuyor. Yönetim kuruluna yeni isimlerin gireceği, Hedef Filo sahibinin kulüp başkanlığına seçileceği konuşuluyor.

 

ESKİŞEHİR’DE OYNAYACAK

5 Ağustos'ta yapılan genel kurulda yönetim kuruluna Eren Fethi Başer (Başkan), Güçlü Özyiğit (Başkan Yardımcısı), Barış Özman (Sekreter), Derya Yannier, Murat Aşçı, N.Emre Eczacıbaşı, Saygun Ofluoğlu, Ersan Öztürk ve Mehmet Kıskaç şeçilmişlerdi. 5 Ağustos tarihinde yapılan genel kurulda oy hakkına sahip 33 üyenin tümü katılıp oy kullamıştı.

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu'nun son toplantısında Edirne/Eskişehir Basket’in maçlarını Eskişehir’de oynama başvurusunu kabul ettiği belirtiliyor

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10