Akbulut: Kendim adaymışım gibi çalışacağım

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, dün saat 17.00'da partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatı' nı ziyaret etti.

Çerkezköy 15.09.2014 18:05:00 0
Akbulut: Kendim adaymışım gibi çalışacağım

SEÇİME TEK LİSTE İLE GİDİLECEK

Akbulut, Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Akbulut, kongreye hazırlandıklarını ifade ederek “Güzel bir kongre geçirmek istiyoruz. Eski ve yeni tüm arkadaşları toparlayacağız. Tek liste ile kongreye gidilecek. Kısmet kimeyse hayırlı olsun” dedi.

 

DERS ALACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut da Türkiye’de son zamanlarda önemli gelişmeler yaşandığını ifade ederek “30 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıldı. 30 Mart seçimlerinde Tekirdağ’da arzu ettiğimiz sonucu alamadık. Ama çalışmalarımız yeterince yapıldı. Halkın kararına hepimiz saygılıyız. Böyle bir sonuç aldık diye küsmedik, küsmüyoruz. 30 Mart seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdik. Ders alacağız” dedi.

 

ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ

AK Parti’nin Çerkezköy’de 30 Mart seçimlerini kaybetmesine rağmen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çerkezköy ve Kapaklı’da birinci parti olduklarını ifade eden Akbulut “Yerel seçimlerden ders alacağız ama bundan sonra önümüze bakacağız” dedi. Haziran ayında genel seçimlerin yapılacağını anımsatan Akbulut “Biz bu seçimlerde AK Parti’nin Türkiye’de ve Tekirdağ’da en iyi sonucu alması için çalışmalara şimdiden başladık” dedi.

 

SENARYOLARI BOŞ ÇIKTI

AK Parti tepesinde önemli değişikliklerin yapıldığını, Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı, Ahmet Davutoğlu’nun da AK Parti Genel Başkanı olduğunu ifade eden Akbulut “Bu değişimler sırasında muhalefetin çok farklı senaryoları vardı. ‘AK Parti zayıflayacak, gücünü kaybedecek’ dediler. Ama tüm senaryoları boş çıktı. AK Parti el ele vererek yeni Türkiye olarak adlandırılan bir dönem başlattı. AK Parti’nin genel seçimlerden de birinci parti olarak çıkacağı ve Anayasa’yı değiştirecek milletvekili sayısına ulaşacağı herkes tarafından paylaşılıyor” dedi.

 

10. SEÇİMDEN DE OYUNU ARTIRARAK ÇIKACAK

AK Parti’nin birlik, beraberlik, dayanışma içinde kongre yaptığını söyleyen Akbulut “Burada, kardeşlik, birlik, dayanışma ruhu vardı” dedi. AK Parti’nin şuana kadar girdiği 9 seçimden de oyunu artırarak çıktığını ifade eden Akbulut “AK Parti gireceği 10.seçimden de oyunu artırarak çıkacaktır” dedi. AK Parti’den 3 dönemdir milletvekilliği yaptığını ve parti tüzüğü gereği 2015 seçimlerinden aday olmayacağını söyleyen Akbulut “3 dönem milletvekilliği yaptım. Tekirdağ’ın tüm ilçeleri bana destek oldu. Bu seçimlerde ben aday olmasam da aday olacak arkadaşımız için kendim adaymışım gibi çalışacağım. Bu seçimde AK Parti’nin en yüksek oyu alması için çalışacağız” dedi.

 

ÖNÜ DAHA DA AÇILDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bu işin ehli olacağını ilk günlerde gösterdiğini dile getiren Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut “Cumhurbaşkanımız ile beraber ele ele, kol kola, anlaşmazlığa mahal vermeden bu işi götürüp ülkeyi yeni ufuklara taşıyacağına inanıyorum. Partimizin önü daha da açılmış oldu. Partimizde daha uzun yıllar başkanlık yapabilecek bir başbakan seçildi” dedi. Kasım ayında ilçe kongrelerinin başlayacağını, 2015 yılının ilk aylarında il kongrelerinin yapılacağını söyleyen Akbulut “Mart ayında da genel kongre yapılması düşünülüyor. Kongrenin ülkemize, Çerkezköy’e ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Açıklamasının ardından Milletvekili Akbulut partililerle görüştü.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10