1200 öğrenci ile yeni eğitim yılına başlayacağız

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Ercan Buluş öğretim görevlisi Özlem Berkdemir ve Okul Genel Sekreteri Gülsüm Tekin ile birlikte dün saat 14.30'da Çe

Çerkezköy 18.09.2014 16:01:00 0
1200 öğrenci ile yeni eğitim yılına başlayacağız

22 EYLÜL’DE YENİ EĞİTİM YILI BAŞLAYACAK

Veliköy Mahallesi’ndeki yeni binalarına taşınma işlemine başladıklarını ve 22 Eylül’de 2014-2015 Eğitim yıl açılışını da burada yapacaklarını belirten Buluş  “Veliköy’deki yeni binamıza taşınma işlemlerine başladık. Belediyemizin de destekleriyle 22 Eylül Pazartesi günü yeni yerimizde 2014-2015 eğitim yılına başlayacağız ve yeni eğitim yılının açılışını da yeni yerimizde yapacağız. Yeni yerimizin az da olsa bazı eksiklikleri var ama bu eksiklikleri de kısa zamanda çözeceğiz. Yeni binamızın eksikliklerinin giderilmesinde bizlere yardımcı olan Rektörümüz Prof. Dr.Osman Şimşek, Belediye Başkanımız Vahap Akay ve tüm kurumlara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

1200 ÖĞRENCİ İLE EĞİTİME BAŞLAYACAĞIZ

Yeni eğitim yılında da altı programda eğitim vereceklerini ve bu branşların üçünün de ikinci öğretim olarak gece eğitim vereceğini belirten Buluş “Şu an 1200 öğrencimiz bulunuyor ve Veliköy’de de 1200 öğrencimizle 18 sınıfta eğitim vereceğiz. Şu an öğretim görevlimiz yeterli.  Gündüz 6 programda vereceğimiz eğitimizin yanı sıra aynı programları ikinci eğitim olarak da vereceğiz” dedi.

 

YÜZME HAVUZU VE SPOR SALONU DA YAPACAĞIZ

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş, Veliköy’deki yeni binalarının boş alanına bir yüzme havuzu ile bir spor salonu yapacaklarını da belirtti. Buluş, “Yeni binamıza taşınma işleminden sonra bir süre sonra hayata geçireceğimiz iki önemli projemiz var. Biri spor salonu, diğeri de yüzme havuzu. İnşallah bu iki projemizi de hayırseverlerin ve kurumlarımızın katkılarıyla kısa zaman içinde hayata geçirmek istiyoruz.  Hem spor salonu hem de yüzme havuzu çok amaçlı olacak. 5 bin metrekarenin üzerinde bir kapalı alana sahip olan yeni binamızda uzun yıllar derslik sıkıntısı da çekmeden eğitim verecek durumda olması bizleri sevindiriyor” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10