Kaymakam Gürbüz'den veda ziyareti

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Bölgede Gündem 21.09.2014 10:20:00 0
Kaymakam Gürbüz

İLK ZİYARET GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ’NE YAPTI

Önceki günkü ziyaretleri kapsamında ilk olarak İpsala Gümrük Kapısı’nı ziyaret eden Kaymakam Gürbüz, Emniyet Müdürlüğü İpsala Hudut Kapısı Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memurları ile vedalaştı. Daha sonra Gümrük Müdürlüğüne geçen Gürbüz, Gümrük Müdürü Cemal Çecan ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Cemalettin Altuk ile beraber tüm birimlerde görev yapan memurlarla vedalaşarak helallik istedi.

 

KURSLARI ÖNEMSİYORUM

Gümrük ziyaretinden sonra Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne geçen İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, burada Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları Mümin Kurtuldu, Metin Darısapı ve eğitmenler tarafından karşılandı. Halk Eğitimi Merkezi Salonunda bir süre sohbet eden Gürbüz, Halk Eğitimi Merkezlerinin kurslarını önemsediğini ifade etti.

 

BELEDİYEYİ DE ZİYARET ETTİ

Halk Eğitimi Merkezi’nden sonra Belediyeye geçen İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, burada Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Eğe, Suat Batı ve Halil Temizcan tarafından karşılandı.

 

GÜZEL GÖREVLER YAPACAĞINA İNANIYORUM

Ziyarette konuşan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,  “Veda ziyaretleri hüzünlü geçer. Kaymakamımızın helallik almaya ve Allah’a ısmarladık demeye geldi” dedi. Kapaklı’da 100’ün üzerinde fabrika olduğunu söyleyen Kerman “Nüfusu şuanda 100 bine yaklaşmış bir ilçe. İlçemizin merkez nüfusu 8300’lerde. 8300’lerden 100 bin nüfuslu bir ilçenin yönetimini alıyor. Üstelik yeni kurulmuş bir ilçe. Ben Kaymakamımın bu konudaki tecrübelerinden ve iyi çalışmalarından dolayı oradaki altyapıyı biran önce oluşturup çok güzel görevler yapacağına inanıyorum” dedi.

 

KENDİMİ İPSALALI SAYIYORUM

İpsala’da çok güzel günler geçirdiği ifade eden Kaymakam Gürbüz de “Belediye meclisimiz bizi fahri hemşeri ilan etti. Belki o belgenin çok farklı bir anlamı var bizim için. Bu belge takdim edilmese de biz kendimizi İpsalalı sayardık her türlü ama bundan sonra ne olursa olsun nüfus cüzdanındaki gibi kendimi İpsalalı gibi sayıyorum” dedi.

 

HELALLİK İSTEDİ

Belediye personelinden de helallik isteyen Gürbüz “Gittiğimiz yer çok uzak değil, yine Trakya’da. Trakya’nın bir ucundan bir başka ucuna, ama Trakya içerisine tayin oldum. Orada başımın üzerinde yeriniz var. İpsala Belediyesi ne kadar gayret ederse ne kadar çok çalışırsa o kadar güzelleşecek. İpsala bunu hak ediyor” dedi. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e, vazo hediye etti. Gürbüz, Belediye binasından Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye çalışanları tarafından çiçeklerle uğurlandı.

 

TAPU MÜDÜRLÜĞÜ, NOTER VE KÜTÜPHANEYİ ZİYARET ETTİ

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek Tapu Müdürü İrfan Ayakdaş ve tapu müdürlüğü personeli, İpsala Noteri Necmi Erol ve personeli ve Kütüphaneye geçerek Edirne İl Kültür Şube Müdürü ve Kütüphane sorumlusu Meryem Başlı’ya veda etti.

 

 ZİYARETLERE ÖĞLENDEN SONRA DA DEVAM ETTİ.

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, veda ziyaretlerinin öğlenden sonraki bölümünde de Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, DSİ, Türk Hava Kurumu, Avcılar Derneği, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10