Başı boş at trafiği birbirine kattı

Çerkezköy'de trafik akışının yoğun olduğu Devlet Hastanesi mevkiinde yola çıkan başı boş at, sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücüler yetkililerden, başı boş atların yaratt?

Çerkezköy 22.09.2014 13:54:00 0
Başı boş at trafiği birbirine kattı

YOLUN ORTASINDA DURDU

Çerkezköy’de dolaşan başı boş atlar trafiği zora sokmaya ve sürücülere korku dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. İlçedeki başı boş atlardan birisi de dün saat 15.00 sıralarında Adalet Sarayı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi arasındaki yolda görüldü. Yolun ortasında duran başı boş at, araçların korna seslerine aldırış etmeden yolda beklemeye devam etti.

 

BİRİLERİNİN CANININ YANMASINDAN KORKUYORUZ

Minibüs hattının da geçtiği bölgede trafiği tehlikeye sokan başı boş at, bir beton mikseri sürücüsü tarafından yoldan çekildi.  Sürücüler, “Başı boş şekilde hiçbir yere bağlı olmayan atlar birden yola çıkması sonucu biz sürücüleri zor durumda bırakıyor. Belediyemiz bu konuya bir türlü kalıcı çözüm bulamadı. Atlar henüz kimsenin canına mal olmadı ama bu olay böyle devam ederse birlerin canının yanmasından korkuyoruz” diye konuştu. Sürücüler yetkililerden bu duruma kalıcı bir çözüm bulmalarını istedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10