Ücretsiz tiyatro oyunu beğeni topladı

Malkara Belediyesi'nin İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak düzenlediği tiyatro oyunları önceki gün Malkara Kültür Sarayı'nda Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelendi.

Malkara 25.09.2014 13:02:00 0
Ücretsiz tiyatro oyunu beğeni topladı

BEĞENİ İLE İZLENİLDİ

Tiyatro oyunlarının gündüz bölümünde saatler 11.00-13.30 ve 15.00'de üç seans halinde çocuklara yönelik olarak sahnelenen Uğur Taşkın'ın yazıp yönettiği Acemi Mikroplar isimli tiyatro, salonu dolduran çocuklar tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenildi. Tiyatronun başlamasını bekleyen çocuklar tiyatro öncesi çalan hareketli şarkılarla dans edip eğlendiler. Çocukların sağlıklı ve dengeli beslenmelerini konu alan Acemi Mikroplar isimli oyun bir yandan çocukları güldürürken bir yandan da onları bilgilendirdi.

 

 

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Tiyatro oyunlarının gece bölümünde ise saat 20.30'da sahnelenen Işık Kansu'nun yazdığı, Yaşar Gündem'in yönettiği ve Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncularının sergilediği yetişkinlere yönelik Diren isimli tiyatro oyunu izleyenler tarafından büyük bir beğeni topladı.Malkaralı tiyatro severlerin ilgi gösterdiği Diren isimli tiyatro oyununu izleyenler arasında; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Celal Yılmaz ile Bahaettin Cömert ve Belediye Meclis Üyelerinden Volkan Soğancılar da yer aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tiyatro oyununun sonunda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında arkadaşlarımızın bugün sahneledikleri bir çocuk oyunu vardı. Bu akşam da bu oyunla tekrar bizlerle birlikte oldular. Ben fikirlerin ölçüsüzlüğünü tekrar aldıkları için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu Samsun Sanat Tiyatrosu'nun Malkara'ya 4. ziyareti oluyor. Umuyorum ki, en kısa zamanda tekrar buluşuruz. Gerçekten oynadığınız oyun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum” diyerek Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncularına çiçek takdim etti.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10