Ehl-i Beyt dergahını ziyaret ettiler

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna önceki gün saat 15.00'de Ehl-i Beyt Dergahına ziyarette bulundu.

Çerkezköy 29.09.2014 13:47:00 0
Ehl-i Beyt dergahını ziyaret ettiler

ALEVİ DEDESİ BOZTEPE KARŞILADI

Alevi dedesi Seyyid Sinan Boztepe ve Ehl-i Beyt Dergahı  yönetimi tarafından  karşılanan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna Dergah hakkında bilgi aldılar. Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Çerkezköy Ehl-Beyt Dergahının çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek “ Çalışmalarınızdan son derece memnunum. Görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

 BİNAYI GEZDİLER

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’ya teşekkür eden Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe Ehl-i Beyt Dergahını misafirlerine gezdirdi.  Dergahın amaçlarından bahseden Boztepe “ Amacımız dünyada oluşturulan mesnevi ve fitnenin önüne geçmek ve insanları kaynaştırmaktır” diye konuştu. Binanın eksiklikleri hakkında konuşan Boztepe “ Dergahımızın kalorifer tesisatı, kalebodurlar, mescit kısmının halısı eksik, mescidin avizelerinde de eksikliğimiz var” dedi.

 Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10