Sitespor Vizespor'u üç golle geçti

Tekirdağ Amatör Lig temsilcilerinden Sitespor, 2014-2015 Futbol Sezonu'nun açılışını önceki gün düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Kapaklıspor ve Sitespor veteranların da mücadele ettiği açÄ

30.09.2014 17:28:00 0
Sitespor Vizespor

Çerkezköy Haber- Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor yeni sezon hazırlık karşılaşmasında Kırklareli Süper Amatör Lig ekiplerinden Vizespor’u rahat geçti.

SİTESPOR GOLÜ ERKEN BULDU.

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan ve bir çok taraftarın takip ettiği karşılaşmaya etkili başlayan Sitespor arzuladığı gole karşılaşmanın yedinci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen organize atakta ceza sahası içinde topla buluşan Mertcan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Sitespor’u karşılaşmada öne geçiren golü kaydetti. Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor karşılaşmanın kalan dakikalarında ikinci gol için bastırdı.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atmayı başaran konuk ekip Vizespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 15.dakikasında Vizespor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Sağ kanattan ceza sahası içine yapılan ortada Vizespor ileri uç elemanı topu iyi takip ederek topu ağlara gönderdi. Karşılaşmada eşitliğin gelmesi ile birlikte heyecanda arttı. Sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren Sitespor arzuladığı gole bir türlü ulaşamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

SİTESPOR TEKRAR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresine yaptığı oyuncu değişikleri ile başlayan Sitespor rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştirdi. Rakip kalede özellikle kanatlardan iyi bir oyun ortaya koyan Sitespor karşılaşmanın 54.dakikasında karşılaşmada tekrar öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Doğu şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor kalan dakikalarda daha rahat bir oyun ortaya koydu. İlerleyen bölümlere doğru konuk ekip Vizespor ataklar geliştirmesine rağmen Sitespor savunmasını geçmekte zorlandı.

GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın son bölümlerine doğru ataklarını sıklaştıran Sitespor Semih’in mükemmel vuruşu ile skoru 3-1 yaptı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Semih mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın da kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Sitespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Bugün yeni sezonun açılışını Allahın izni ile gerçekleştirdik. Yeni sezonun sakatlıksız bir şekilde geçirmesini temenni ediyorum. Bugün Vizespor ile yeni sezon açılış karşılaşmasında karşı karşıya geldik. Yeni bir takımız. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Bugün taraftarımıza iyi bir futbol sergilemek istedik. Karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyarak da galibiyet ile ayrıldık. Bütün oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. Bugün açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran Vizespor yöneticilerine ve futbolcularına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10