Güven: Aday olacağım

19 Ekim Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe kongresinde CHP Çerkezköy İlçe eski başkanlarından Fedahi Güven'in aday olması için partililerin yoğun talebi olduğu be

Çerkezköy 2.10.2014 12:36:00 0
Güven: Aday olacağım

Çerkezköy Haber - Güven, partililerden yoğun bir şekilde ‘aday ol’ baskısı üzerine aday olacağını açıkladı.Güven, kendisi hakkında Belediye Başkanı Vahap Akay ile araları iyi değil şeklindeki dedikodularında asılsız olduğunu ve kimseye kırgınlığının olmadığını da belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatının 19 Ekim’de gerçekleştireceği seçime eski başkanlardan Fedahi Güven’de aday olacak.

“ ADAY OLACAĞIM”

CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili eski adaylarından Çerkezköylü iş adamı Fedahi Güven, önümüzdeki ay yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olması konusunda partililerin kendisine yoğun bir baskı yaptığını ve kendisini ilçe başkanı olarak görmek istediklerini doğruladı. Güven gazetemize yaptığı açıklamada “ İlçemizde partimizin çok daha iyi yerlere gelmesi için partililerimizden gelen yoğun talep üzerine aday olmaya karar verdim. Eğer kongrede seçilirde ilçe başkanı olursam parti içindeki tüm küskünlükleri ortadan kaldırarak bütünleştirici ve birleştirici olacağım. Bu konuda da kararlıyım. Artık Çerkezköy’de  30 Mart itibariyle devraldığımız belediye başkanlığı ile birlikte yükselen CHP bayrağını uzun yıllar buradan indirmemek kaydıyla daha da yukarılara çıkartmak için büyük çaba harcayacağımı tüm kamu oyuna duyuruyorum”dedi

“KİMSEYE KIRGINLIĞIM YOK”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile aralarında kırgınlık olduğu dedikoduların da tamamen asılsız olduğunu kaydeden Güven”

Benim ne partililerime ne belediye başkanımıza bir kırgınlığım ya da küskünlüğüm yok. Ben her zaman partimin seçilmiş Belediye Başkanı, milletvekili ve yönetimlerin yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. CHP’yi önümüzdeki genel seçimlerde de ilçemizde birinci parti olarak çıkması için canla başla çalışacağımın da bilinmesini istiyorum. Geçtiğimiz yerel seçimlerde kendi aramızda ufak tefek kırgınlıklarımız olmuş olabilir ama onlar geride kaldı. Önemli olan parti içinde birlik ve beraberliği sağlayarak başarıyı yakalamak ve partimizin bayrağını daha da yukarılara çıkarmaktır. Bu tüm partililerimizin görevidir. Bu nedenle ilçe başkanlığına aday olacağım. Kongremizin hayırlı olacağına da yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Haber/ Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10