1911 Çerkezköyspor Edirnespor Gençlikspor'a diş geçirdi 1-1

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Süper Amatör Lig ekiplerimizden 1911 Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hesapları yapan Edirnespor GenÃ?

2.10.2014 19:08:00 0
1911 Çerkezköyspor Edirnespor Gençlikspor

Çerkezköy Haber- 1911 Çerkezköyspor takımı hazırlık maçları kapsamında Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerinden Edirne Gençlikspor takımı ile karşılaştı.

EDİRNESPOR ÖNE GEÇTİ

Edirne 25 Kasım stadında önceki oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Muzaffer, Tuna, Mustafa, İsmail, Abdullah, Vedat, Gençağa, Gökhan Küçük, Bahadır, Oğuz ve Şafak ilk on biri ile başladı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Edirne Gençlikspor etkili başladı. Özellikle sağ kanattan etkili ataklar geliştiren ev sahibi ekip karşılaşmanın yedinci dakikasında bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Erken gelen golün ardından ataklarına hız kesemeden devam eden Edirne Gençlikspor takımı etkili bir oyunla oyunu rakip alana yıktı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın 15.dakikasında sakatlanan Şafak’ın yerine Ufuk oyuna dahil oldu. Rakip kalede gol aramaya çalışan 1911 Çerkezköyspor geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Ev sahibi ekip Edirnespor Gençlik Kulübü ise ikinci gol için pozisyon bulmaya çalıştı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Edirnespor Gençlik Kulübünün tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

GOL PENALTIDAN GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı ataklarla geçildi. 1911 Çerkezköyspor özellikle kanatlardan beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın 79.dakikasında gelişen atakta ceza sahası içinde hareketlenen Gökhan Küçük rakip defans tarafından düşürüldü. Kazanılan penaltı vuruşunu Ufuk Törin ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte her iki takımda galibiyet için yüklendi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma da karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

“HAZIRLIK MAÇLARI YAPIYORUZ”

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, “Karşılaşmanın ilk 20 dakikası tutuk bir oyun sergiledik ve oyuncularımız ileride çoğalmakta zorlandı. Rakibi kendi sahamızda kabul ettik. Şafak’ın sakatlanmasının ardından hocamız oyun kurgusunu değiştirirken, ikinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleriyle oyuna müdahale etti. Yapılan değişikliklerin ardından oyuncularımız oyundan kopmayarak etkili bir oyun sergilediler. Etkili oyunun ardından da beraberlik golümüz geldi.  Hazırlık maçları sayesinde takımımızın eksikliklerini görüyor ve ona göre de gerekli müdahalelerde bulunuyoruz” diye konuştu.

“BABAESKİSPOR İLE OYNAYACAĞIZ”

1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu ise yaptığı açıklamada “ Takımın son durumundan memnunuz. Ufak tefek sakatlıklar yaşamamıza rağmen sıkıntı yaşamıyoruz. Bölgesel Amatör Ligin iddialı bir takımıyla oynadığımızın farkındaydık ve zor bir maç olacağını biliyorduk. Takım olarak hiçbirşey için mazeret aramıyoruz. Geniş bir kadroya sahip ve iddialı bir ekibiz. Futbolcularımızın hepsi uyum içindedir. Bizim işimiz sadece kendimizledir. Bugün de başka bir BAL ligi temsilcisi Babaeskispor ile deplasmanda maç yapacağız. Bu hazırlık maçının ardından da futbolcularımız  dört günlük Kurban bayramı iznine çıkacaklar ve Salı günü akşamı yeniden idmanlara başlayacak” dedi.

Haber/ Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10