Çerkezköy bayram etti

Çerkezköy protokolü ve vatandaşlar Kurban Bayramı'nın ilk günü belediye önünde bayramlaştı. 12.00-12.30 saatleri arasında düzenlenen bayramlaşma programına protokol üyeleri ve vatandaşlar yoÄ?

Çerkezköy 7.10.2014 11:12:00 0
Çerkezköy bayram etti

Çerkezköy Haber - Bayramın ilk günü düzenlenen bayramlaşma programına kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ

Çerkezköy’de protokol üyeleri ve kentin üst düzey yöneticileri Kurban Bayramı’nın ilk günü bayramlaştı. Çerkezköy Belediye binası önünde saat 12.00’de başlayan bayramlaşmaya CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve ilçe yönetimi, CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ve kayyum heyeti, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, belediye birim müdürleri ve personelleri, Çerkezköy Belediye Meclisi üyeleri, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin  Yarlıgan, Türkiye Sakatlar Derneği  Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Güvenlik Müdürü Fazıl Tan, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Çerkezköy belediyesi eski meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

 

AKAY VE ÖNSEL ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Çerkezköy Belediyesi önünde çok yoğun bir katılımın yaşandığı bayramlaşma programına katılanlara kuru pasta, çikolata, meşrubat, baklava, çay ve su ikramında bulunuldu. Bayramlaşma programında Başkan Vahap Akay ve MHP İlçe Başkanı Koray Önsel etrafını saran çocuklara 5’er lira bayram harçlığı verdi.

 

AKAY VE BAHAR’DAN DOSTLUK MESAJLARI

Son günlerde aralarında sert tartışmaların yaşandığı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve AK Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar bayramlaşmada tokalaşarak dostluk mesajı verdi. Reşat Bahar “Arada tansiyonu yükseltmemiz gerekiyor. Düşük tansiyon felç yapar. Vücudun hareketlere geçmesi gerekiyor. Arada tansiyonu yükseltmemiz gerekiyor” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10