Koç operasyonuna 4 tutuklama

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Saray ve Kapaklı Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı ortaklaşa operasyonda uyuşturucu tacirlerine şafak ba

Tekirdağ 7.10.2014 16:29:00 0
Koç operasyonuna 4 tutuklama

UYUŞTURCU VE MERMİ ELE GEÇİRİLDİ

Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekipleri bir yıldır teknik ve fiziki takip sonucu Saray ve Kapaklı’da dört eve önceki gün şafak baskını gerçekleştirdi. Kapaklı ve Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonda ekipler sabah saat 06.00'da Saray ve Kapaklı’da dört eve eş zamanlı baskın düzenledi. Eş zamanlı baskın yapılan 4 evin tüm odaları, narkotik köpeği Çapkın tarafından didik didik arandı. Polisler T.O’nun Saray’daki evinde 250 gram uyuşturucu ele geçirirken, zanlılardan V.B.’nin Büyükyoncalı’daki evinde ise 10 adet 6.35 çapında mermi ele geçirildi. Kapaklı'daki ikametinde gözaltına alınan A.A.'nın evinde gerçekleştirilen aramalarda ise 9.15 çapında 10 adet mermi ele geçirildi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan Koç Operasyonu’nda gözaltına alınan 4 şüpheli, önceki gün sabah Saray Adliyesi’ne sevk edildi. Burada Cumhuriyet Savcısı Gökhan Yolasığmaz tarafından saatlerce sorgulanan T.O.,V.B., A.A. ve Y.S isimli zanlılar tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan dört zanlı Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10