Saray Belediyespor Fevzipaşaspor'u iki golle geçti

1.Amatör Küme B Grubu'nda iki iddialı ekibinin karşı karşıya geldiği karşılaşmada gülen Saray Belediyespor oldu. SARAY'DA OYNANDI Saray Belediye Stadı'nda oynanan mücadeleye Saray Belediyesp

Saray 7.10.2014 17:49:00 0
Saray Belediyespor Fevzipaşaspor

SARAY GOLÜ ERKEN BULDU

İlk yarıda rüzgarı da arkasına alan Saray Belediyespor maça iyi başladı. Taraftarının desteğini de arkasına alan Saray Belediyespor karşılaşmanın sekizinci dakikasında öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Fevzipaşaspor savunmasının arkasına iyi sarkan Orçun şık bir vuruş gerçekleştirerek Saray Belediyespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, temsilcimiz ise toparlanmaya çalıştı.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

Sağlı sollu ataklarını sürdüren Saray Belediyespor karşılaşmanın 24.dakikasında farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Bora topu ağlara göndererek Saray Belediyespor’u 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmada iki farklı mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Fatih ve Hasan Barut ile pozisyonlar yakalayan Fevzipaşaspor istediği golü bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Saray Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibine göre daha atak görünün temsilcimiz Fevzipaşaspor geliştirdiği ataklarda Saray Belediysepor kalecisi turgay’ı geçmekte zorlandı. Saray Belediyespor ise Erdoğan, Oğuzhan, Sefa ve Akın’la net pozisyonları değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Saray Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Saray Belediyespor puanını 6 yaparken, ilk haftayı maç yapmadan geçen Fevzipaşaspor ise puanla tanışamadı.

 

Haber/Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10