"Hedefimiz onarılmayan yol bırakmamak"

Kızılpınar Mahallesi'nde devam eden yol çalışmaları ile ilgili değerlendirme yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Kızılpınar'da bugüne kadar asfalt yama çalışmaları

Çerkezköy 8.10.2014 16:50:00 0

SOĞUK ASFALT ÇALIŞMASI DA YAPILACAK

Kızılpınar’ın ana caddelerinde onarım çalışmalarının sona erdiğini söyleyen Başkan Akay, kalan kısımlar için ise asfalt yama çalışmalarının yanı sıra soğuk asfalt çalışması da yapmayı planladıklarını belirtti. Hedefimiz 2014 sonuna kadar Kızılpınar’da onarılmamış bir metrekare yol bırakmamak” dedi.

 

MECLİSTE KARAR VERECEĞİZ

Başkan Vahap Akay, Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda Veliköy Belediyesi tarafından Namık Kemal Üniversitesi’ne tahsis edilen arazinin geri alınmasına ilişkin de bilgiler verdi. Bahse konu protokolün meclis kararlarında yer almadığını, ayrıca protokolün süresinin de dolduğunu söyleyen Akay, “Bu kapsamda NKÜ ile imzalanan tahsis protokolünü iptal etmiştik” dedi. Gerekli değerlendirmeleri yapmaya devam ettiklerini söyleyen Akay, protokolün yenilenip yenilenmeyeceğine, eğer yenilenecekse de hangi şartlarla yenileneceğine mecliste karar vereceklerini belirtti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10